Τετάρτη, 26 Αύγουστος 2020 17:55

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: “Να φτιάξουμε ανταγωνιστικό σύνολο”, λέει ο Μπλέτσας

Γράφτηκε από τον

Η δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας η οποία μέσα από καλή πορεία να πλασαριστεί στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, είναι οι στόχοι της Θύελλας Χαρακοπιού για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.


Αυτό υποστήριξε ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Μπλέτσας με σύντομη δήλωση του στην “Ελευθερία” με την ευκαιρία έναρξης της προετοιμασίας. Συγκεκριμένα ανέφερε: “Στόχοι μας είναι να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να πλασαριστούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα και την περσινή σεζόν είχε καλή πορεία και τερμάτισε στην πρώτη 5άδα”.
Στη διάθεση του καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου θα στηριχθεί στους Κώστα Ποτηριάδη, Νίκο Δαρειωτάκης, Αγγελο Ανδρεάδη, Κώστα Βασιλόπουλο, Γιώργο Ορφανό, Αποστόλη Στασινόπουλο, Βασίλη Κουτσολία, Γιώργο Σκόθο, Γιάννη Κυριακάκη, Παναγιώτη Βασιλογιαννακόπουλο, Νέρι Σκούρα, Μιχάλη Στασινόπουλο, Γιάννη Μαρκάκη, Πάνο Βασιλογιαννακόπουλο, Παναγιώτη Γελαδά, Κώστα Σκούρα, Λεονάρντο Τόλα, Γκέσι Δέμπι, Βασίλη Βασιλόπουλο, Γιάννη Κούτρη, καθώς και σε άλλους παίκτες, αν κριθεί απαραίτητο να γίνουν κινήσεις ενίσχυσης.
Το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει προπονήσεις στο γήπεδο της Κορώνης και όπως όλα δείχνουν το πρώτο παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της θα είναι αυτό του κυπέλλου με την Α.Ε. Μάνης στο γήπεδο του Κάμπου.