Πέμπτη, 27 Αύγουστος 2020 14:57

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Διπρόσωπη με Απόλλωνα

Γράφτηκε από τον

Δύο πρόσωπα έδειξε η Σπερχογεία στη διάρκεια του πρώτου φιλικού για τη νέα χρονιά, που έδωσε την περασμένη Κυριακή με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.


Καλή εικόνα στο α’ ημίχρονο, αλλά κακή στο δεύτερο, ήταν το πρώτο συμπέρασμα, του προπονητή Σωτήρη Μπουραντώνη, ο οποίος σε δήλωση του στην “Ελευθερία” για το φιλικό, μας είπε: “Ηταν το πρώτο μας φιλικό μετά από 10 ημέρες προετοιμασίας. Τα παιδιά συμμετέχουν με πολύ όρεξη για να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο αντάξιο της ιστορίας αυτής μεγάλης ομάδας όπως είναι η Σπερχογεία και ο κόσμος της. Οσον αφορά το φιλικό είχαμε δύο πρόσωπα ένα καλό πρώτο ημίχρονο και ένα κακό δεύτερο. Είναι κάτι που μας προβληματίζει και θέλει πάρα πολύ δουλειά ακόμη για να έρθουμε στο αγωνιστικό επίπεδο που επιθυμούμε όλοι μας. Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος”.

Φιλικό με Τσικλητήρα

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αυτή την εβδομάδα με προπονήσεις, αλλά και φιλικά παιχνίδια. Χθες η Σπερχογεία έπαιξε με τον Ηρακλή Καλαμάτας, ενώ την Κυριακή θα αναμετρηθεί με τον Τσικλητήρα Πύλου.
Τέλος να σημειωθεί ότι η διοίκηση θέλει να προχωρήσει σε μία ακόμα μεταγραφή, στη θέση του τερματοφύλακα και θα προσπαθήσει να την ολοκληρώσει μέσα στο επόμενο διάστημα.