Παρασκευή, 28 Αύγουστος 2020 12:21

Π.Α.Σ. ΡΑΧΗ: Σούπερ ενίσχυση με Αποστόλη Τρικουράκη!

Γράφτηκε από τον

Τη μεταγραφική έκπληξη έκανε ο Π.Α.Σ. Ράχη, αποκτώντας τον Αποστόλη Τρικουράκη, ο οποίος πανηγύρισε φέτος την άνοδο στην Α’ τοπική με τον Απόλλωνα Πεταλιδίου, ενώ έχει συνδέσει το όνομά του με τον Απόλλωνα Καλαμάτας στον οποίο αγωνίστηκε για 15 χρόνια!.

Ο 36χρονος μέσος ενισχύει αισθητά το νεοφώτιστο στην Α1 τοπική σύλλογο, που με αυτή τη μεταγραφή συνδυάζει ουσία και εντυπώσεις.
Ο Τρικουρακης, που διακρίνεται για ήθος του, αγωνίστηκε όπως προαναφέραμε πέρυσι στην ομάδα του Πεταλιδίου και πριν ήταν για μια δεκαπενταετία «σημαία» και φυσικός ηγέτης του Απόλλωνα Καλαμάτας, φτάνοντας μάλιστα με τον ιστορικό σύλλογο τρεις φορές σε τελικό Κυπέλλου Μεσσηνίας!
Νωρίτερα, είχε αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Καλαμάτας και την Αναγέννηση Παραλίας, ομάδα όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. Η απόκτηση του Τρικουράκη αποτελεί τεράστια επιτυχία για τους «κανονιέρηδες», που κατάφεραν να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν παίκτη που είχε αρκετές προτάσεις και θα μπορούσε κάλλιστα να αγωνιστεί τη νέα περίοδο σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.
Με αυτή την κίνηση ολοκληρώθηκαν εκτός απροόπτου και οι μεταγραφές για την ομάδα της Ράχης που δείχνει ενισχυμένη.
Θυμίζουμε πως έχουν αποκτηθεί ακόμα οι: Γιώργος Κωστέας, Θανάσης Κωστέας, Ηλίας Καπόγλης, Δημήτρης Πετσόπουλος, Γιάννης Βόλος, Γρηγόρης Παπαγεωργίου και Θανάσης Τσακόγιωργας.