Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2020 13:24

ΠΑΜΙΣΟΣ: Σημάδια βελτίωσης στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Σημάδια βελτίωσης στην Τρίπολη

Μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες με τον Πανγυθεατικό, ήρθε και η πρώτη φιλική νίκη για τον Πάμισο.

Οι “πράσινοι” νίκησαν την Τετάρτη στην Τρίπολη με 2-0 τον Παναρκαδικό, ο οποίος μετρά λιγότερες μέρες προπονήσεων, αλλά δεν παύει να είναι μία από τις πιο έμπειρες ομάδες της Γ’ εθνική.
Ο Πάμισος βρήκε δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο με τον Μπορχάν και στο δεύτερο με τον Καραχάλιο και έδειξε σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τα προηγούμενα τεστ.
“Παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που είναι πιο πίσω από πλευράς προετοιμασίας, αλλά βασίζεται στην εμπειρία των παικτών. Εχουμε βελτίωση στον τρόπο παιχνιδιού. Χρειαζόμαστε όμως να δουλέψουμε περισσότερο σε συγκεκριμένους τομείς”, λέει στην “Ε” ο Γιώργος Καλόμαλος για το προχθεσινό φιλικό.

Ατού η ομοιογένεια

Ο Πάμισος ξεκίνησε το φιλικό με μόλις δύο νέα πρόσωπα σε σχέση με πέρυσι. Τους Μπούνα και Βέλλη και η ομοιογένεια είναι ένα από τα “ατού” της ομάδας, σε συνδυασμό με ότι συνεχίζει στον πάγκο ο Γ. Καλόμαλος.
Ο ικανός τεχνικός έδωσε στην Τρίπολη φανέλα βασικού στους Οικονομόπουλο, Φιλόπουλο, Μπούνα, Χαραλαμπόπουλο, Βέλλη, Μωράκη, Ντίσα, Παπαδόπουλο, Σαραντόπουλο, Μπορχάν και Θώδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν όλοι οι παίκτες που ήταν στην αποστολή, προκειμένου η τεχνική ηγεσία να εξάγει συμπεράσματα. Ακόμα βέβαια το ρόστερ δεν έχει κλείσει και το βάρος πέφτει στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.
Αύριο, ο Πάμισος θα δώσει ένα ακόμα φιλικό, με αντίπαλο τον Ακρίτα Κορώνης στις 5.45 μ.μ. στη Μεσσήνη.