Κυριακή, 30 Αύγουστος 2020 12:07

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Το ίδιο δυνατός και τη νέα σεζόν

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Το ίδιο δυνατός και τη νέα σεζόν

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε πέρυσι ο Απόλλωνας Καλαμάτας, σ' ένα πρωτάθλημα που σταμάτησε στην 21η αγωνιστική λόγω της πανδημίας.

Ο ιστορικός σύλλογος έκανε πορεία πρωταθλητισμού, έχοντας μόλις ένα βαθμό λιγότερο από τον Πάμισο από τον οποίο γνώρισε και τη μοναδική ήττα στη σεζόν. Το ζητούμενο για τον Απόλλωνα είναι να παρουσιαστεί το ίδιο δυνατός και στη νέα Α' τοπική. Γι' αυτό και έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα σε έξι μεταγραφές (Κάνιστρας, Μπαχράμης, Λαγωνικάκος, Γιακουμής, Κοτσιλιέρης, Μούζος), ενώ στον πάγκο συνεχίζει ο Τάκης Σακελλαρόπουλος.
Υπάρχουν βέβαια και αποχωρήσεις (Δαλκαφούκης, Σπανός, Μερκούρης, Μπάκας), ενώ ζήτησε να φύγει και ο Τριανταφυλλίδης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα θα είναι και πάλι δυνατή.
Στα θετικά, πέρα του ότι έχει διατηρήσει έναν βασικό κορμό παικτών, είναι η επαναδραστηριοποίηση των Παναγιώτη Λυμπέρη και Παναγιώτη Κουτίβα, δύο παράγοντες που βοηθούν σημαντικά στην καθημερινότητα της ομάδας.
Οσον αφορά την προετοιμασία, την Τετάρτη ο Απόλλωνας έδωσε φιλικό ματς με το Καλό Νερό (1-1, το γκολ του Απόλλωνα ο Βασιλόπουλος) και αύριο ενδέχεται να παίξει με την ομάδα νέων της Καλαμάτας στο γήπεδο του Ασπροχώματος.