Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 15:45

Σήμερα η πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Σήμερα η πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ Καλαμάτας

 

Η διατήρηση του οικογενειακού κλίματος και η αξιοποίηση των νεαρών παικτών που διαθέτει στο έμψυχο δυναμικό του, είναι δύο από τους στόχους που θα επιδιώξει να υλοποιήσει ο ΠΑΟΚ Καλαμάτας τη φετινή χρονιά.

Σε ότι αφορά τους νεαρούς στόχος είναι να προωθηθούν παιδιά από την περιοχή και να αναδειχθούν μέσα από τη συμμετοχή τους στην ομάδα. Θα γίνει προσπάθεια, ώστε αυτός ο στόχος να εφαρμοστεί από φέτος πιο ενεργά και να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Αυτό αναμένεται να γνωστοποιηθεί μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό που θα απευθύνει εκπρόσωπος της διοίκησης στους παίκτες στη διάρκεια της πρώτης συγκέντρωσης, που έχει οριστεί για σήμερα στις 6 το απόγευμα, η οποία θα γίνει στα αποδυτήρια της ομάδας στο δημοτικό γήπεδο Ασπροχώματος. Εκεί αφού γίνει η γνωριμία ανάμεσα σε παλιούς και νέους παίκτες και τους μοιραστεί το αθλητικό υλικό, ο προπονητής Νίκος Γιακουμής θα τους ενημερώσει για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και στη συνέχεια θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να πραγματοποιήσουν την πρώτη προπόνηση.

Η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού θα γίνει με τους παίκτες που ανανέωσαν τη συνεργασία τους, αλλά και αυτούς που αποκτήθηκαν στην διάρκειας της μεταγραφικής σεζόν. Επίσης και σε όσους ενταχθούν στην ομάδα μέσα στο επόμενο διάστημα. Σε ότι αφορά την ενίσχυση της ομάδας, άρχισε με την απόκτηση των αδερφών Παναγιώτη και Γιώργου Κρίκα, οι οποίοι αγωνίζονται στο χώρο του κέντρου. Θα γίνουν ακόμη δύο μεταγραφές, καθώς οι επαφές με κάποιους παίκτες έχουν προχωρήσει. Το έμψυχο δυναμικό θα πλαισιώσουν ακόμη 4 παίκτες, ηλικίας 14 ετών, οι οποίοι προέρχονται από την περιοχή του Ασπροχώματος.