Δευτέρα, 31 Αύγουστος 2020 16:47

Ξεκινά προετοιμασία σήμερα ο Α.Ο. Λεϊκων

Γράφτηκε από τον

 

Την πρώτη τους προπόνηση για τη νέα χρονιά θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Λαιίκων, στο γήπεδο του αθλητικού κέντρου Λεΐκων “Γιάννης Κάρτσωνας”.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της διοίκησης στις 7 το απόγευμα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της φετινής περιόδου. Ο προπονητής Παναγιώτης Ζουζούνης και οι παίκτες θα συγκεντρωθούν στα αποδυτήρια της ομάδας, εκεί όπου θα γίνει η γνωριμία ανάμεσα σε παλιά και νέα πρόσωπα. Θα ακολουθήσει το μοίρασμα του αθλητικού υλικού και στη συνέχεια εκπρόσωπος της διοίκησης στο σύντομο χαιρετισμό του, θα αναφερθεί στους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν, ενώ με τη σειρά του ο προπονητής Παναγιώτης Ζουζούνης θα ενημερώσει τους παίκτες σχετικά με το πρόγραμμα της προετοιμασίας. Ο καθιερωμένος αγιασμός θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα, την ερχόμενη Δευτέρα, έτσι οι παίκτες μετά του χαιρετισμούς θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσουν το τρέξιμο.

Ο Παναγιώτης Ζουζούνης στη διάρκεια της χρονιάς θα στηριχθεί στους Χρήστο Κάρλο, Αποστόλη Γκολώνη (τερματοφύλακες), Νίκο Μιχαλόπουλο, Κώστα Αλεξανδρόπουλο, Μάριο Καννά, Λεωνίδα Δημητρίου, Νίκο Πετρόπουλο, Αλέξη Δημητρίου (αμυντικοί), Κώστα Μανεσιώτη, Θάνο Μανεσιώτη, Γιάννη Δημητρίου, Αγγελο Παναγιωτούνη, Θεόδωρο Αναστασόπουλο (μέσοι), Τέλη Βρυώνη-Μπαλινγκό, Μάκης Μπιρλής, Γιάννης Τοντέρικα, Φοίβος Σκουρτίδης (επιθετικοί).

Τις προηγούμενες ημέρες η ομάδα προχώρησε στην απόκτηση του 35χρονου επιθετικού Γιάννη Τοντέρικα, ο οποίος έπαιζε στον ΠΑΣ Ράχη. Πρόκειται για σημαντική προσθήκη, όπως λένε στην ομάδα, σημειώνοντας πως με την εμπειρία του μπορεί να προσφέρει μεγάλη βοήθεια στο επιθετικό κομμάτι. Είναι η 3η μεταγραφή της ομάδας μετά τους Κωνσταντίνο Αλεξανδρόπουλο και Αποστόλη Γκολώνη.

Η ενίσχυση θα συνεχιστεί, αφού οι άνθρωποι της ομάδας έχουν προχωρήσει τις επαφές τους με ακόμη δύο παίκτες, που αγωνίζονται στο χώρο του κέντρου και δεν αποκλείεται στη διάρκεια της εβδομάδα, να υπάρξουν εξελίξεις.