Τετάρτη, 02 Σεπτέμβριος 2020 15:01

Με βλέψεις πρωταθλητισμού μπήκε στο γήπεδο ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

 

Την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν έκανε τη Δευτέρα ο Μεσσηνιακός στο ιστορικό γήπεδό του, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, καθώς όλοι οι αθλητές πέρασαν από έλεγχο για να τους επιτραπεί η είσοδος, ενώ τις προσεχείς μέρες θα κάνουν και εξετάσεις.

Στην “πρώτη” βρέθηκαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Παναγιώτης Στασινόπουλος, Δημήτρης Πετρόγιαννης και Χρήστος Ζερίτης, οι οποίοι υποδέχτηκαν τους ποδοσφαιριστές, στους οποίους μίλησε ο Σταύρος Χριστόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός που συνεχίζει για 4η σεζόν στον πάγκο, τόνισε ότι ο στόχος στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής είναι ο πρωταθλητισμός.

Το έμψυχο δυναμικό του Μεσσηνιακού αποτελούν οι Αλευράς Παναγιώτης, Αναστασόπουλος Ηλίας, Αρβανίτης Ευστάθιος, Βουγιουκλής Κων/νος, Γιάννη Ανδρέας, Δημητρακόπουλος Θεόδωρος, Δημητρίου Χρήστος, Θανασιάς Αθανάσιος, Καραγιαννίδης Αλέξανδρος, Κατσαφάδος Ιωάννης, Κουλουράς Φώτιος, Κριτσωτάκης Σωτήριος, Μάλι Άγγελος, Μαργιόλης Χρήστος, Μουλιάτος Νικόλαος, Μπραχίμι Ερρίκος, Μωραγιάννης Δημήτριος, Ντάνος Γεώργιος, Πετρόπουλος Γεώργιος, Πουλόπουλος Άγγελος, Τσικούρης Περικλής, Χριστόπουλος Ιωάννης.

Τα νέα πρόσωπα είναι οι Αρβανίτης Βουκιουκλής Δημητρακόπουλος Θανασιάς, Κουλουράς Μουλιάτος και Τσικούρης, ενώ στον αντίποδα έφυγαν οι Παναγιώτης Γιαννακόπουλος με υποσχετική στο Νέο Αρι και Δημήτρης Δουβίκας. Γενικός αρχηγός του Μεσσηνιακού είναι ο Νίκος Μουστάκας.

111 χρόνια... μετά

Ο Μεσσηνιακός είναι από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας και οι άνθρωποι του προλογίζοντας την έναρξη της προετοιμασίας, που ξεκίνησε τη Δευτέρα ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους ότι: 111 χρόνια έχουν περάσει, από τον Απρίλιο του 1909, τότε που στο γήπεδο του Μεσσηνιακού πραγματοποιήθηκε ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας επίδειξης μεταξύ αθλητών του Μεσσηνιακού, λεπτομέρειες του οποίου έχει παρουσιάσει σε έρευνά του ο δημοσιογράφος Ηλίας Μπιτσάνης. Τότε μπήκαν οι βάσεις για το καλαματιανό και μεσσηνιακό ποδόσφαιρο. Η 2η ιστορική ομάδα που ιδρύθηκε στην Καλαμάτα ήταν ή Ένωση Κωνσταντινουπολιτών το 1924 και αρκετές άλλες το 1927. Την Δευτέρα 31 Αυγούστου, για άλλη μια φορά ομάδα του Μεσσηνιακού πάτησε στον ίδιο χώρο.

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της νέας ποδοσφαιρικής ομάδος του συλλόγου μας στο ιστορικό γήπεδό μας”.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ