Πέμπτη, 03 Σεπτέμβριος 2020 11:58

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Στην Κ17 του Παναιτωλικού ο τερματοφύλακας Παν. Λάππας

Γράφτηκε από τον

Στον Παναιτωλικό θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο ο τερματοφύλακας του Τέλλου Αγρα Παναγιώτης Λάππας...

Ο νεαρός γκολκίπερ πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Αγρινίου και θα ενταχθεί στην ομάδα Κ17 του συλλόγου της Σούπερ Λιγκ.
Ο Λάππας λοιπόν στα 16 του χρόνια κάνει το μεγάλο βήμα από τον Τέλλο Αγρα σε μια ομάδα της Σούπερ Λιγκ και του δίνεται η ευκαιρία να δουλέψει και να βελτιώσει το ταλέντο του.
Ο Παναγιώτης Λάππας αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Τέλλου Αγρα και την περσινή σεζόν υπερασπίστηκε σε αρκετά παιχνίδια την “ερυθρόλευκη” εστία στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, ενώ ήταν μέλος και των μικτών ομάδων Μεσσηνίας.
Η αποχώρηση του Λάππα, που προοριζόταν για βασικός από τον προπονητή του Δημήτρη Λίτσα τη φετινή σεζόν, δημιούργησε ένα κενό κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας των Γαργαλιάνων.

Πήρε Λαμπίρη

Ετσι ο Αγρας απέκτησε τον Χρήστο Λαμπίρη που έχε φορέσει και στο παρελθόν τη “ερυθρόλευκη” φανέλα, ενώ πέρυσι ήταν στον Μιλτιάδη και έχει παίξει ακόμη στον Ολυμπιακό Καλαμάτας και την Α.Ε. Γαργαλιάνων.
Πάντως η ομάδα των Γαργαλιάνων κινείται για την απόκτηση και ενός άλλου τερματοφύλακα και βρίσκεται σε επαφές με ορισμένους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.
Να θυμίσουμε πως έχουν αποκτηθεί οι Στέλιος Ηλιόπουλος, Βασίλης Αλεβίζος και Σάκης Λάζαρης, ενώ τα τυπικά απομένον για να αποκτηθούν οι Γιώργος Ταγκαλάκης και Ντίνος Γαλάνης.
Από εκεί και πέρα η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα την Κυριακή έδωσε φιλικό με την Μεθώνη στους Γαργαλιάνους και αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2.
Τα γκολ του Αγρα πέτυχαν οι Αλεβίζος και Μπολούν.
Αυτό ήταν και το τελευταίο φιλικό πριν τον αγώνα κυπέλλου που θα δώσει ο Τέλλος Αγρας την Κυριακή με τον ΑΟΚ στην Κυπαρισσία, με το έργο του να είναι σαφώς πολύ δύσκολο.