Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2020 16:35

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρωταγωνιστικοί στόχοι στο νέο πρωτάθλημα

Γράφτηκε από τον

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στον Ηρακλή Καλαμάτας για την εξέλιξη της προετοιμασίας της ομάδας, η οποία την Κυριακή θα δώσει το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς μιας και θα φιλοξενηθεί από τη Μεθώνη για το Κύπελλο Μεσσηνίας.

Ο μεγάλος φετινός στόχος πάντως είναι το πρωτάθλημα της Α1 τοπικής όπου ο Ηρακλής θα έχει πρωταγωνιστικό στόχο, στηριζόμενος κυρίως στα δικά του παιδιά αφού έμεινε ο περσινός βασικός κορμός.

Ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Κομπότης σημειώνει: “Υπάρχει ικανοποίηση από την καθολική συμμετοχή των παικτών στις προπονήσεις των δύο πρώτων εβδομάδων. Θα στηριχτούμε σε δικά μας παιδιά έχοντας πρωταγωνιστικό στόχο στο πρωτάθλημα, τόνισε ο παράγοντας των κυανόλευκων που τόνισε ακόμη ότι απόφαση της ΕΠΣΜ για οικονομική ελάφρυνση των σωματείων είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. “Πρέπει να τηρούμε τα υγειονομικά μέτρα και να προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε όπως πρέπει σε μια δύσκολη χρονιά”, κατέληξε ο πρόεδρος του Ηρακλή.

Στις προπονήσεις του Ηρακλή συμμετέχουν και αρκετά παιδιά που έχουν προωθηθεί από την παιδική ομάδα όπως οι Γιάννης Μαλεύρης, Χρήστος Μπάκας, Αναστάσιος Δρούγας, Παναγιώτης Καπράλος, Βασίλης Μπάκας και Γιώργος Φυκούρας.

Μεταγραφικά έχουν αποκτηθεί οι Πάρης Καλλιντέρης, Ηλίας Δαρσακλής ενώ επέστρεψε ο Γιώργος Γεωργακόπουλος. Στόχος είναι να γίνουν μια ή δύο κινήσεις ακόμη.

Τέλος, με επιτυχία ολοκληρώθηκε η λαχειοφόρος του Ηρακλή (με τους ανθρώπους της ομάδας να ευχαριστούν όσους την στήριξαν) με τον παλιό πρόεδρο της ομάδας Κώστα Μπούνα να είναι ο τυχερός που κέρδισε ένα μηχανάκι. Ο τυχερός αριθμός ήταν 049.