Σάββατο, 03 Μάιος 2014 07:05

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Μονόδρομος το τρίποντο με Αρη Αιτωλικού

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Μονόδρομος το τρίποντο με Αρη Αιτωλικού

Μόνο τους τρεις βαθμούς θέλει αύριο  ο Μεσσηνιακός κόντρα στον Αρη Αιτωλικού για να ελπίζει σε παραμονή στη Γ' εθνική. Οι "πράσινοι" παρά τη νίκη επί του Αστέρα Αμαλιάδας παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού και στο -3 από την 8η προνομιούχο θέση.  Ως εκ τούτου δεν έχουν κανένα περιθώριο απέναντι σ' έναν αντίπαλο που είναι καταδικασμένος σε υποβιβασμό και έχει μόλις 12 βαθμούς σε 26 αγωνιστικές.


Ο αγώνας (5 μ.μ.) εντάσσεται στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής και θα διεξαχθεί στο Μεσολόγγι και όχι στο Αιτωλικό. Κάτι που σημαίνει ότι στο γήπεδο θα βρεθούν και πολλοί φίλαθλοι... της Α.Ε. Μεσολογγίου, η οποία επίσης διεκδικεί την παραμονή.
Γι' αυτό και η αποστολή του Μεσσηνιακού θα διανυκτερεύσει απόψε στην Πάτρα και θα μεταβεί την Κυριακή στο Μεσολόγγι.
Το ματς εξαρτάται καθαρά από την απόδοση του Μ.Γ.Σ., μιας και ο Αρης είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες του 4ου ομίλου και παίζει μόνο για το γόητρο. Αν λοιπόν οι φιλοξενούμενοι εμφανιστούν σοβαροί θα πάρουν και το απαραίτητο τρίποντο.
Η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος" και θα ολοκληρωθεί σήμερα.
Εκτός πλάνων είναι οι τιμωρημένοι Νινιός, Δασκαλάκης, Κουρεντζής και Ταχματζίδης, οι οποίοι θα εκτίσουν την τελευταία αγωνιστική της ποινής τους. Ετσι ο Μεσσηνιακός θα είναι πάνοπλος στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Να σημειωθεί ότι ο Αρης μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες από Καλαμάτα, Ερμιονίδα και Α.Ε. Καραϊσκάκης, ενώ έχει μόλις δύο νίκες σε ολόκληρο το πρωτάθλημα!
Το αυριανό παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο Ρίππης από την Πρέβεζα με βοηθούς τους Γκαρτζονίκα και Τσόγκα, επίσης από την Πρέβεζα.  Ο Τζουβάνος από την Αρτα θα είναι παρατηρητής του αγώνα.