Πέμπτη, 03 Σεπτέμβριος 2020 13:50

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Με χατ τρικ Γκελγκέρια 3-1 σε φιλικό την Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Τρίτη νίκη σε ισάριθμα φιλικά σημείωσε ο Α.Ο. Διαβολιτσίου που επικράτησε με 3-1 του Α.Ο. Κυπαρισσίας την Τετάρτη το απόγευμα στο "Καπετάν Βασίλης".

Για τον ΑΟΔ, που προετοιμάζεται για την δεύτερη παρουσία του στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής, σε μεγάλη μέρα βρέθηκε ο Ελβις Γκελγκέρια που έκανε χατ τρικ, πετυχαίνοντας έτσι και τα τρία γκολ της ομάδας του! Το πρώτο γκολ σημείωσε ο 22χρονος μεσοεπιθετικός στο πρώτο ημίχρονο και τα άλλα δύο στο δεύτερο. Για την Κυπαρισσία, που φιλοδοξεί να κατακτήσει τον τίτλο φέτος στην Α΄τοπική Μεσσηνίας, το γκολ σημείωσε ο Κατσιώλης. Το Διαβολίτσι θα παίξει το Σάββατο με την Α.Ε. Αβίας στο γήπεδο του Κάμπου για τη β΄φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας, ενώ η Κυπαρισσία αντιμετωπίζει την Κυριακή στο γήπεδο της τον Τέλλο Αγρα για την ίδια διοργάνωση.

Οι συνθέσεις:
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Δήμας, Αρ. Σταματελόπουλος, Μπαλόπουλος, Θ. Σταματελόπουλος, Τζανετέας, Πιτσιλής, Γεωργιόπουλος, Γκελγκέρια, Αθανασόπουλος, Τσεπελέ, Μουλιάτος. Επαιξαν και οι Κωνσταντακόπουλος, Βλάχος, Σεντεμέντες, Τσουκαλάς, Κυριακούλης, Σουλαντίκας, Χότζα.
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Σταυρόπουλος, Ανδρουτσής, Μπαριαμάι, Μπουτσικάκης, Σπυρόπουλος, Κατσιώλης, Καπλάνης, Κ. Κωνσταντόπουλος, Σκοζάϊ, Παναγόπουλος, Μαρκόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Διονυσόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Ζαφείρης, Κοσμόπουλος.