Πέμπτη, 03 Σεπτέμβριος 2020 14:31

ΠΑΣ ΡΑΧΗΣ: Ενατη μεταγραφή ο Γιάννης Τριανταφυλλίδης

Γράφτηκε από τον

Μία ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε ο ΠΑΣ Ράχης που αν και νεοφώτιστος έχει υψηλές βλέψεις στο νέο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Συγκεκριμένα παίκτης της καλαματιανής ομάδας είναι από την Τετάρτη ο Γιάννης Τριανταφυλλίδης.

Ο 20χρονος υψηλόσωμος στόπερ, που αγωνίζεται και ως αμυντικό χαφ, ανήκε μέχρι πρότινος στον Απόλλωνα Καλαμάτας, ενώ τη σεζόν 2018-19 έπαιζε στην Ανδρούσα.

Ο Τριανταφυλλίδης, ο οποίος είναι φοιτητής στην Καλαμάτα, προέρχεται από τον Νομό Ηλείας και συγκεκριμένα από την Αμαλιάδα, όπου αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ακαδημίες Αστέρα Αμαλιάδας, Λέοντες Αμαλιάδας και Ενιπέα Λαντζοΐου. Αυτή ήταν η ένατη μεταγραφή του ΠΑΣ Ράχης μιας και είχαν προηγηθεί οι Αποστόλης Τρικουράκης, Γιώργος Κωστέας, Θανάσης Κωστέας, Ηλίας Καπόγλης, Δημήτρης Πετσόπουλος, Γιάννης Βόλος, Γρηγόρης Παπαγεωργίου και Θανάσης Τσακόγιωργας. Στα αγωνιστικά την Κυριακή η ομάδα των Ζωγόπουλου - Παπαγεωργίου έδωσε φιλικό στο Πεταλίδι με τον Απόλλωνα, τον οποίο κέρδισε με σκορ 3-1. Δύο γκολ πέτυχε ο Γιαννόπουλος και ένα ο Τόμασεκ. Το πρώτο επίσημο φετινό ματς θα δοθεί το Σάββατο με αντίπαλο τον ισχυρό Απόλλωνα Καλαμάτας στο γήπεδο Ασπροχώματος, για την β' φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.