Πέμπτη, 03 Σεπτέμβριος 2020 19:01

Μέσι: Ο πατέρας του Αργεντινού επιβεβαίωσε τις σκέψεις για παραμονή

Γράφτηκε από τον
Μέσι: Ο πατέρας του Αργεντινού επιβεβαίωσε τις σκέψεις για παραμονή

Ο Χόρχε Μέσι, πατέρας και εκπρόσωπος του Λιονέλ Μέσι, παραδέχθηκε πως τελικά δεν αποκλείεται ο Αργεντινός σούπερ σταρ να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2021. 

Στροφή 180 μοιρών φαίνεται πως έχουμε στην υπόθεση της παραμονής ή όχι του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα. Ο Χόρχε Μέσι, πατέρας και εκπρόσωπος του Λιονέλ Μέσι, παραδέχθηκε στο τηλεοπτικό δίκτυο "Deportes Cuatro" πως τελικά δεν αποκλείεται ο Αργεντινός σούπερ σταρ να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Συγκεκριμένα, η στιχομυθία μεταξύ της ρεπόρτερ και του πατέρα του Μέσι έχει ως εξής:

- "Υπάρχει πιθανότητα ο Μέσι να μείνει στην Μπαρτσελόνα φέτος και να φύγει ως ελεύθερος (του χρόνου)";

- "Ναι".

- "Πώς πήγε το meeting με τον Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου";

- "Πολύ καλά".

Απ' το πρωί υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν τον 33χρονο επιθετικό να κάνει δεύτερες σκέψεις και να σκέφτεται την παραμονή του στην ομάδα εως το καλοκαίρι του 2021. Μάλιστα, απ' την στιγμή που ο πατέρας του Αργεντινού σούπερ σταρ δεν κατάφερε να βρει τη "χρυσή τομή" με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, ενισχύθηκε η συγκεκριμένη ιδέα στο μυαλό του.

Οι αρχικές πληροφορίες μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών έκαναν λόγο για αδιέξοδο, καθώς οι Καταλανοί επέμειναν πως ο Μέσι θα αποχωρήσει μόνο αν καταβληθεί η ρήτρα ύψους 700.000.000 ευρώ, ενώ απ' την άλλη πλευρά ο εκπρόσωπος του παίκτη ζητούσε να φύγει ως ελεύθερος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Deportes Cuatro", ύστερα από συζητήσεις και με το νομικό επιτελείο του, ο Μέσι αποφάσισε να παραμείνει γι' ακόμα μία σεζόν προκειμένου να αποχαιρετήσει με τον σωστό τρόπο και τον κόσμο της ομάδας, όταν θα επιστρεψουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα

Πηγή: sport24.gr