Παρασκευή, 04 Σεπτέμβριος 2020 18:21

Super League 1: Δεν παίζουν Απόλλωνας και ΠΑΣ στις πρώτες αγωνιστικές

Γράφτηκε από τον
Super League 1: Δεν παίζουν Απόλλωνας και ΠΑΣ στις πρώτες αγωνιστικές

Ο Απόλλωνας Σμύρνης δεν θα παίξει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος και ο ΠΑΣ στις πρώτες δύο, μετά από σχετικά αιτήματα των νεοφώτιστων που έγιναν δεκτά από τις υπόλοιπες ομάδες.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης δεν θα παίξει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος και ο ΠΑΣ Γιάννινα στις πρώτες δύο, μετά από σχετικά αιτήματα των νεοφώτιστων που έγιναν δεκτά από τις υπόλοιπες ομάδες.

Χωρίς ματς του Απόλλωνα Σμύρνης και του ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθούν οι πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να ζητούν να έχουν περισσότερο χρόνο προετοιμασίας ενόψει της έναρξης της Super League 1 (ο Απόλλωνας πήρε το εισιτήριο μέσω των πρόσφατων αγώνων μπαράζ με την Ξάνθη) και να βλέπουν τα αιτήματά τους να ικανοποιούνται σε μεγάλο βαθμό.

Με οκτώ ψήφους υπέρ και έξι κατά έγινε δεκτό του αίτημα της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" και δεν θα πάρει μέρος στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, ενώ το ίδιο πάνω-κάτω θα γίνει και με τον ΠΑΣ, με την ομάδα της Ηπείρου να μην συμμετέχει στις δύο πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος μετά από αίτημά της που πέρασε με δέκα ψήφους στη Super League.

Πηγή: sport24.gr