Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2020 15:50

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 5-0: Με άνεση στην επόμενη φάση

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ 5-0: Με άνεση στην επόμενη φάση

 

Με σκόρερ τους Γιάννη Χελά (2), Κλέαρχο Αλεξανδρόπουλο (2) και Παναγιώτη Πουλάκο η Α.Ε. Μάνης νίκησε στο γήπεδό της με το ευρύ 5-0 τη Θύελλα Χαρακοπιού και προκρίθηκε στην γ’ φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε νοκ – άουτ ματς εκτός έδρας τον Εθνικό Μελιγαλά.

Οι Μανιάτες αντιμετώπισαν χθες μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας και καθάρισαν από νωρίς την πρόκριση, αφού μόλις στο 1ο λεπτό ο Χελάς άνοιξε το σκορ. Ο ίδιος παίκτης στο 21’ έκανε το 2-0 .

Στο 66’ ο Αλεξανδρόπουλος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 77’ ο Πουλάκος έκανε το 4-0. Ο Αλεξανδρόπουλος και πάλι στο 87’ διαμόρφωσε το τελικό 5–0,. Η Θύελλα, που δεν είχε ούτε δύο εβδομάδες προπονήσεων, πήγε με 13 παίκτες στο γήπεδο του Κάμπου, αλλά ατύχησε να δεχτεί γκολ με το “καλημέρα”.

Στη συνέχεια είχε ευκαιρία με τον Κούτρη και μετά το 2-0 η πλάστιγγα είχε γείρει ουσιαστικά στη μεριά των γηπεδούχων, που πέρασαν με άνεση στους “16”.

Το ματς διαιτήτευσε ο Αράπης, με βοηθούς τους Μπαρδή και Π. Νικολόπουλο.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Πολυμενέας, Γιαννής (70’ Σκιάς) Κλουβάτος, Πουλάκος, Μουστάκας, Μπέρμπερι (Ξεορβασίλας), Αλεξανδρόπουλος, Σπυρέας (55’ Κουκέας) Χατζηπαναγιώτης (60’ Φετάχου) Χελάς (70’ Κλ. Σπυρέας)

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Ποτηριάδης (30’ λ.τρ. Δαριωτάκης), Σκόθος, Ανδρεάδης, Ορφανός, Κυριακάκης, Μαρκάκης, Κουτσολίας, Γκέσι, Γελαδάς (60’ Στασινόπουλος), Σαμπάνης, Κούτρης.