Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2020 17:48

ΕΡΑΝΗ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 4-0: Στο β’ ημίχρονο πήρε εύκολη νίκη (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Με τέρματα που σημείωσε στο β’ ημίχρονο η Εράνη επικράτησε στην έδρα της με 4-0 του Απόλλωνα Πεταλιδίου και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Το σκορ άνοιξε με την έναρξη σχεδόν του β’ ημιχρόνου ο Ανδρέας Χρονόπουλος. Στο 61’ ο Πέππας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι “έγραψε” το 2-0. Είχε προηγηθεί προσπάθεια του Πανταζόπουλου να απομακρύνει την μπάλα με τάκλιν που επιχείρησε, όμως τη βρήκε με το χέρι και ο διαιτητής Ηλ. Νικολόπουλος σφύριξε αμέσως την παράβαση. Το 3-0 σημείωσε στο 70’ ο Βλαχόπουλος για να κλείσει το σκορ στο 83’ ο Παπαθεοδώρου, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Πιο έτοιμη σε σχέση με τους φιλοξενούμενους παρουσιάστηκε η Εράνη και με περισσότερες δυνάμεις. Κατάφερε να αξιοποιήσει 4 από τις ευκαιρίες που δημιούργησε στη διάρκεια του 90λεπτου και έφτασε στην επικράτηση.

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του έμεινε ο προπονητής του Πεταλιδίου Παντελής Μάλαμας. Σίγουρα θα μπορούσε να δείξει καλύτερη εικόνα, αν είχε στη διάθεση του και τους Γρηγόρη Πανταζή, Αποστόλη Χούτο, Χρήστο Μαραβέλας και Γιάννη Κωτσάκη.

ΕΡΑΝΗ: Τσοροβάς, Λαμπρόπουλος (84’ Περαματζής), Νικολακόπουλος, Γκότσης, Ανδρώνης, Κώτσος (84’ Αναστασόπουλος), Πέππας, Α. Χρονόπουλος (78’ Μπεγλεκτσής), Παπαθεοδώρου, Βλαχόπουλος, Σπυρόπουλος (68’ Χάρμπας).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Σπάλλας, Θ. Αθανασόπουλος, Φαράντος, Πανταζόπουλος, Μπαστακός, Φωτόπουλος (82’ Καπρουλάς), Χαρλέπας (82’ Κοστόφ), Σώκαλης, Θεριός, Γ. Παναγόπουλος (78’ Αλ. Αθανασόπουλος), Ι. Παναγόπουλος (61’ Σαραντόπουλος).