Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2020 20:13

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 4-1: Με πρωταγωνιστή τον Σακκά

Γράφτηκε από τον

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Κώστα Σακκά, ο Αστέρας Αρφαρών επιβλήθηκε χθες στην έδρα του 4-1 της ΑΕΚ Καλαμάτας και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Η ομάδα των Αρφαρών μπήκε δυνατά στο α’ 45λεπτο εκμεταλλεύτηκε τις αμυντικές αδυναμίες των φιλοξενούμενων και έφτασε σχετικά εύκολα στην πρόκριση.

Η ΑΕΚ παρατάχθηκε με απουσίες βασικών παικτών της στο ματς, είτε γιατί δεν είχαν εκδοθεί τα δελτία τους (Καλογερόπουλος, Μαυροειδάκος, Καρούμπας), είτε για οικογενειακές υποχρεώσεις (Γερμάνης, Χριστόπουλος), ενώ με πρόβλημα τραυματισμού αγωνίστηκε ο Τσικρικάς.

Το σκορ άνοιξε στο 13’ ο Κ. Σακκάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Π. Σουλιμάς σε ανατροπή του από τον Τσικρικά. Ο έμπειρος επιθετικός έκανε το 2-0 στον 36’ με σουτ έξω από την περιοχή. Ενα λεπτό μετά από σέντρα στην περιοχή, ο Μπαράι με κεφαλιά “έγραψε” το 3-0, που ήταν και το σκορ του α’ ημιχρόνου. Η ΑΕΚ μείωσε στο 65’ με εύστοχο πέναλτι του Παλιά. Είχε προηγηθεί κράτημα της φανέλας του Κακογιάννη από αμυντικό. Δέκα λεπτά μετά και πάλι ο Κ. Σακκάς διαμόρφωσε το τελικό 4-1 επίσης με πέναλτι.

Ο Σταματόπουλος δεν απομάκρυνε την μπάλα και προτίμησε με ντρίπλα να αποφύγει τον Κ. Σακκά, αυτός πρόλαβε την “έκλεψε” και ενώ ετοιμαζόταν να απειλήσει, ο πρώτος με τα χέρια του ανέκοψε την πορεία με τον διαιτητή Κουρτέση να σφυρίζει την εσχάτη των ποινών.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Κλ. Σακκάς, Καπόγλης, Χριστόπουλος, Ζερβάκος, Γιαννακούτζος (86’ Κ. Μωραγιάννης), Φέστας, Μπούρας (59’ Σ. Μωραγιάννης), Μπαράι, Κ. Σακκάς, Γιαννακόπουλος (72’ Μαρκόπουλος), Σουλιμάς (72’ Κατσαμπάνης)

ΑΕΚ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κατσαρέας, Σκουφάκης, Τσικρικάς (40’ Δημητρίου), Μπάλλας, Παπαλάμπρος (57’ Ρούσεφ), Κακογιάννης, Σταθόπουλος, Σταματόπουλος, Εμμανουήλ, Κουτουμάνος, Παλιάς.