Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2020 20:38

Α.Ε. ΛΟΓΓΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-0: Κρίθηκε στο γρήγορο γκολ (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΛΟΓΓΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-0: Κρίθηκε στο γρήγορο γκολ (φωτό)

Με γκολ του Κώστα Λυμπερόπουλου, μόλις στο 4ό λεπτό η Α.Ε. Λογγάς επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου Καλαμάτας και πήρε το εισιτήριο για τη γ’ φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά και στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα έχασαν καλή ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Κώστας Λυμπερόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ομως δύο λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης κατάφερε να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ με εύστοχο πέναλτι που κέρδισε σε ανατροπή του από τον Σπυρόπουλο.

Το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, αφού ο Πανιώνιος που ανέβασε την απόδοση του στην επανάληψη δεν μπόρεσε να σκοράρει. Είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 81’ όταν σε σέντρα του Κοντοθανάση και σύγχυση στην περιοχή η μπάλα βρήκε στον Μπάκα και στη συνέχεια κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Α.Ε. Λογγάς ολοκλήρωσε το ματς με 10 γιατί στο 65’ αντίκρισε την απευθείας κόκκινη ο Βαγγέλης Κυριόπουλος γιατί απώθησε αντίπαλο του. Δευτερόλεπτα πριν είχε δεχτεί επικίνδυνο μαρκάρισμα και αμέσως μετά σηκώθηκε και απώθησε τον παίκτη, που του έκανε το φάουλ με αποτέλεσμα ο διαιτητής να τον αποβάλλει.

Α.Ε. ΛΟΓΓΑΣ: Βαρβεράκης, Βουτιέρας, Τραγομαλάς (46’ λ.τρ. Κραμπέτσος, 92’ Μπλάνας), Βάγιας, Κουτσουμπός, Ε. Κυριόπουλος, Σούσα, Π. Κυριόπουλος, Δ.-Χ. Σπυρόπουλος, Λυμπερόπουλος, Κορρέτα (28’ λ.τρ. Γελαδάς, 93’ Τσούμπας).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σιώτος, Γ. Σπυρόπουλος (58’ Κοντοθανάσης), Κώστας, Μοιρούλης, Ηλιόπουλος, Ψαρράς, Μπάκας, Σεφεράσι, Στραβάκος, Καλόμαλος, Τριανταφυλλάκης.