Τρίτη, 08 Σεπτέμβριος 2020 12:45

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Φιλικό “γιορτή” με εθνική ενόπλων (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Την εθνική ενόπλων φιλοξένησε την Κυριακή στο γήπεδο “Καπετάν Βασίλης” ο ΑΟΔ, σ’ ένα φιλικό γιορτή για το Διαβολίτσι. Για την ιστορία οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Ο Γκελγκέρια στο 65’ άνοιξε το σκορ και στο 67’ το Διαβολίτσι κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μουλιάτου. Ο Αθανασόπουλος όμως πλάσαρε άουτ από τα 11 βήματα και στο 75’ ο Γαρύφαλος ισοφάρισε.
Ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Κωνσταντάρας δήλωσε για το παραπάνω φιλικό ότι:
“Αποτελεί μεγάλη τιμή για τον σύλλογο, το Δήμο, το χωριό και για όλους να έρχεται στο Διαβολίτσι η Εθνική Ενόπλων. Στις δύσκολες στιγμές που διανύει η χώρα μας όσον αφορά τα εθνικά θέματα, χαιρόμαστε που τα παιδιά είναι εδώ κοντά μας και χαιρόμαστε να τα βλέπουμε να αγωνίζονται με το εθνόσημο στο στήθος. Όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για οτιδήποτε χρειαστεί η πατρίδα μας».

Δίπλα του ήταν και ο εμπνευστής του αγώνα και νέος μέτοχος της Καλαμάτας Κώστας Βεργής, ενώ στο γήπεδο βρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της “Μαύρης Θύελλας” Κώστας Παπασταμάτης, αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΜ και δήμαρχος Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος.
Το φιλικό με την εθνική ενόπλων είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μιας και ο ΑΟΔ θα ενισχύσει οικονομικά το φιλόπτωχο ταμείο της εκκλησίας.
Να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο της αναμέτρησης έγινε ανταλλαγή τιμητικών πλακετών.

Εκπρόσωπος του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου ήταν η Αρχικελευστής Βασιλική Κοντούζα και του ΑΣΑΕΔ ο υποσμηναγός κ. Καραβίτης, οι οποίοι τιμήθηκαν και τίμησαν τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Στάθη Αναστασόπουλο, τον εκπρόσωπο του Δήμου Οιχαλίας κ. Δημητρακόπουλο, τον γεν. Γραμ. του ΑΟΔ Βασίλη Χαρίτση, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλη Σπηλιώτη και τον Κώστα Βεργή, ενώ ο ΑΟΔ τίμησε τον Βασίλη Βούζα.
Ακόμα πριν την έναρξη του αγώνα έγινε και αγιασμός για να πάει καλά η χρονιά.

Το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για το Διαβολίτσι είναι αύριο με την Α.Ε. Αβίας στον Κάμπο για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.
Οι συνθέσεις στο κυριακάτικο φιλικό
A.O. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Δήμας, Αρ. Σταματελόπουλος, Φωτόπουλος, Τζανετέας, Πιτσιλής, Μουλιάτος, Γκελγκέρια, Αθανασόπουλος, Μπαλόπουλος, Τσεπελέ, Κοτσσοβός. Επαιξαν και οι Βλάχος, Θ. Σταματελόπουλος, Σεντεμέντες, Κυριακούλης, Τσουκαλάς, Χότζα, Γεωργιόπουλος, Σουλαντίκας, Κωνσταντακόπουλος.
ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ: Λυμπερόπουλος, Μπούζας, Μπεκατώρος, Γαρύφαλος, Σμίλτσος, Τουλουβασίλης, Κασσωτάκης, Μαλισσόβας, Νιάρος, Πρίντεζης, Αρμενιάκος. Αγωνίστηκαν και οι Τζανουλίνος, Καλουδιώτης, Γεωργουσόπουλος, Τσάτσαρης, Γεωργόπουλος, Καραλής.