Τρίτη, 08 Σεπτέμβριος 2020 13:16

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Δεν είχαμε υπομονή στις επιλογές μας”, λέει ο Γ. Καλόμαλος

Γράφτηκε από τον

Με το... αριστερό μπήκε ο Πάμισος στη νέα σεζόν, καθώς ηττήθηκε την Κυριακή στα πέναλτι με 4-3 (1-1 κ.α και παράταση) από τον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Μια ήττα που σήμανε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου Μεσσηνίας. Οι “πράσινοι” καλούνται πλέον να διαχειριστούν αυτό το αποτέλεσμα, καθώς όπως λέει ο Γιώργος Καλόμαλος: “Hταν ένας θεσμός που μας ενδιέφερε και θέλαμε να προχωρήσουμε. Πρέπει πλέον να συνεχίσουμε τη δουλειά μας για το πρωτάθλημα, που είναι ο βασικός μας στόχος”.
Ο προπονητής του Παμίσου σχολιάζοντας το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς είπε: “Hταν μια κακή εμφάνιση. Είχαμε κατοχή μπάλας, αλλά δεν είχαμε τόσο καλή δημιουργία φάσεων. Το παιχνίδι βέβαια δεν είχε τόσο καθαρό χρόνο. Είναι σημαντικό να εκμεταλλεύεσαι τις φάσεις για να ξεκλειδώσεις γρήγορα τα παιχνίδια. Εμείς δεν ελέγξαμε το ρυθμό και δεν είχαμε υπομονή στις επιλογές μας. Πρέπει να μαθαίνουμε από κάθε παιχνίδι και να βελτιωνόμαστε”.

Ο Πάμισος έχασε την Κυριακή την πρόκριση στη “ρώσικη ρουλέτα”, σ’ ένα ματς που θα μπορούσε να είχε χάσει, αλλά και να... κερδίσει στη κανονική διάρκεια. Και αυτό γιατί μέχρι το 89’ ήταν πίσω στο σκορ.
Ισοφάρισε όμως με το Φιλόπουλο και στην επόμενη φάση είχε δοκάρι με τον Σαραντόπουλο για την ολική ανατροπή.

Ερχονται μεταγραφές

Ο Πάμισος στρέφει πλέον την προσοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής όπου σήμερα θα μάθει τη σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσει τους αντιπάλους του. Οι Νησιώτες χρειάζονται δουλειά για να είναι έτοιμοι στην πρεμιέρα, αλλά και μεταγραφές. Το πρόβλημα στην επίθεση είναι ορατό και πρόθεση της διοίκησης είναι να αποκτηθεί ένας τουλάχιστον επιθετικός, ενώ στα “σκαριά” βρίσκεται μία ακόμα προσθήκη μεσοεπιθετικού. Οι δύο μεταγραφές θα ανακοινωθούν όταν πέσουν οι υπογραφές.