Τετάρτη, 09 Σεπτέμβριος 2020 16:41

Υπέγραψε στην Καλαμάτα ο Σουμπίνιο

Γράφτηκε από τον

Παίκτης της Καλαμάτας και τυπικά από σήμερα είναι ο Μαρινάλντο Σίσερο Ντα Σίλβα Σουμπίνιο...

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας της Καλαμάτας σήμερα το μεσημέρι και υπέγραψε τα σχετικά έγγραφα της συμφωνίας (στη φωτό με τον διοικητικό παράγοντα Γιώργο Ράλλη και τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο).

Ο Σουμπίνιο, που πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε όποια κατηγορία και αν συμμετέχει τη νέα σεζόν η "Μαύρη Θύελλα" και πάνω του ποντάρει πολλά ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος. Ο Σουμπίνιο ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα πριν από 11 χρόνια για λογαριασμό του Εθνικού. Οι εμφανίσεις του ανάγκασαν τον Ολυμπιακό να τον αποκτήσει, αλλά στους "ερυθρόλευκους" δεν μπόρεσε να βρει χρόνο συμμετοχής και έπαιξε για μια τετραετία δανεικός σε Πανσερραϊκό, ΟΦΗ, Λεβαδειακό, Ατρόμητο.

Μετά φόρεσε για μια τριετία τη φανέλα της Καραμπάγκ. Το 2016 επέστρεψε από το Αζερμπαϊτζάν στον Ατρόμητο, έπαιξε ξανά στο Λεβαδειακό και τα δύο τελευταία χρόνια ήταν στην πατρίδα του.
Τελευταία ομάδα του η Σάο Καετάνο, ενώ το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε στη Σάο Πάολο. Ο Σουμπίνιο καλείται πλέον να δικαιώσει τις προσδοκίες στη "Μαύρη Θύελλα" , που προπονείται χωρίς να ξέρει ακόμα σε ποια κατηγορία θα παίζει.

Να σημειωθεί πως εκτός από τον 34χρονο μεσοεπιθετικό στην Καλαμάτα βρίσκεται κι ένας ακόμη Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, ο λόγος για τον Γουέσλι Ντα Σίλβα.

Ο 20χρονος επιθετικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Σάο Χοσέ, θα δοκιμαστεί από το Νίκο Αναστόπουλο στις προπονήσεις και εφόσον ικανοποιήσει θα ενταχθεί στο ρόστερ.