Τετάρτη, 09 Σεπτέμβριος 2020 17:04

ΑEK - Ολυμπιακός: Άλλαξε ο διαιτητής, Κάιπερς αντί Μπριχ στον τελικό του Κυπέλλου!

Γράφτηκε από τον

Αλλαγή διαιτητή για τον τελικό του Κυπέλλου, καθώς ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ αντικαταστάθηκε από τον Ολλανδό Μπιόρν Κάιπερς.

Διαιτητής από την Elite, αλλά όχι ο Φέλιξ Μπριχ που είχε αρχικά οριστεί, είναι αυτός που θα διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στο Πανθεσσαλικό στάδιο το Σάββατο (12/9).

Ο Μπριχ αντικαταστάθηκε και στη θέση του ορίστηκε ο έμπειρος 47χρονος Ολλανδός Μπιόρν Κάιπερς. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Σάντερ φαν Ρέκελ και Έρβιν Γιαν Ζόσεφ Ζέινστρα, ενώ τέταρτος θα είναι ο επίσης Ολλανδός, Ρομπ Ντίπερινκ.

Ο διαιτητής VAR θα είναι και αυτός από την Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα ο Πάουλους φαν Μπέκελ, ενώ AVAR ορίστηκε η Χρυσούλα Κουρομπύλια. Παρατηρητής του τελικού του Κυπέλλου ορίστηκε ο Χρήστος Δαγκλής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπριχ έχει οριστεί από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα την ερχόμενη εβδομάδα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Κάιπερς με βαρύ βιογραφικό είχε σφυρίξει τη σεζόν που μας πέρασε τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Πηγή: gazzetta.gr