Δευτέρα, 05 Μάιος 2014 00:04

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΠΑΜΙΣΟΣ: 1-2 Πανηγύρισε τον τίτλο και ετοιμάζεται για τα μπαράζ

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΠΑΜΙΣΟΣ: 1-2 Πανηγύρισε τον τίτλο και ετοιμάζεται για τα μπαράζ

Πρωταθλητής Μεσσηνίας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 αναδείχθηκε ο Πάμισος που κέρδισε χθες το απόγευμα στην Ανδρούσα την τοπική ομάδα με 2-1.


Οι Νησιώτες ήθελαν μόνο νίκη για να αναδειχθούν πρωταθλητές, καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, ακόμη και με ισοπαλία θα έμεναν εκτός τίτλου. Αυτό γιατί η μέχρι χθες η Κυπαρισσία που τους ακολουθούσε με δύο βαθμούς λιγότερους η Κυπαρισσία διεκδικούσε τον τίτλο.
Το χθεσινό παιχνίδι ήταν μέτριο με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ νωρίς, μόλις στο 3ό λεπτό και έκανε πιο δύσκολο το έργο του Πάμισου για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σχεδόν μισή ώρα μετά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση, με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Πατσιώτη και έφτασαν στη νίκη με γκολ του Αντωνίου 10 λεπτά μετά την έναρξη του β' μέρους.
Από εκείνο το σημείο και μετά ο αγώνας είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, μιας και οι παίκτες του Πάμισου είχαν την φλύαρη υπεροχή και δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να φανούν απειλητικοί για την εστία του Ανδρέου.
Τώρα ο Πάμισος θα διεκδικήσει την άνοδο στη Γ' εθνική μέσα από αγώνες μπαράζ, οι οποίοι ξεκινούν την ερχόμενη Κυριακή. Στο ματς της πρεμιέρας των μπαράζ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ερμή Κιβερίου πρωταθλήτρια ομάδα της Αργολίδας. Θα παίξει ακόμη με την ΑΕ Σπάρτης και τον Πανθυρεατικό σε ένα όμιλο 4 ομάδων όπου θα πάει στην Γ' εθνική μόνο ο νικητής.
Η Ανδρούσα, μπορεί να έχασε στο χθεσινό παιχνίδι, όμως δεν επηρέασε τη βαθμολογική της θέση καθώς κατάφερε στην πρώτη της συμμετοχή στην Α' τοπική να πετύχει την άνετη παραμονή στην κατηγορία.

Τα γκολ

Στο 3' ο Κολυβάρης έκανε την μπροστινή μπαλιά για τον Βλαχόπουλο, αυτός έφυγε ωραία στην πλάτη των αμυντικών, πρόλαβε την έξοδο του Ανδρέου μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 1-0. Στο 34' ο Χρ. Τρίψα λίγο έξω από την περιοχή εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κτύπησε στο χέρι του  Κοντόπουλου, που βρισκόταν στο "τείχος" και αμέσως ο διαιτητής Γκούμας σφύριξε το πέναλτι. Ο Πατσιώτης το εκτέλεσε εύστοχα και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 55' οι Πατσιώτης και Αντωνίου συνδυάστηκαν ωραία μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με κοντινό συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.

Οι καλές στιγμές

Στο 12' ο Πατσιώτης με φάουλ σχεδόν από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Σιώτου. Στο 23' σουτ του Χρ. Τρίψα λίγο έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Σιώτος. Στο 25' ο Αντωνίου έπιασε το σουτ σχεδόν από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής και ο Σιώτος έπεσε στην αριστερή του γωνία και με το ένα χέρι απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 44' ο Μανωλόπουλος έκανε το φαλτσαριστό σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 52' κοντινό σουτ του Πατσιώτη απέκρουσε ο Σιώτος. Στο 64' ο Μπούνας έκανε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή για να αποκρούσει σχεδόν πάνω στη γραμμή ο Κάλλας με το κεφάλι σε κόρνερ. Στο 70' διαγώνιο σουτ του Κωτσάκη μέσα από την περιοχή απέκρουσε σωτήρια ο Σιώτος.
Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Γκούμας και οι βοηθοί διαιτητές Καλογερόπουλος, Βρυώνης.
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Σιώτος, Γάλλος, Φαράντος, Γκούνης, Κολυβάρης, Μαραγκούλιας (46' Δ. Χόνδρος), Βλαχόπουλος, Γ. Καλογερόπουλος, Χ. Μουλαβασίλης (56' Κ. Χόντρος), Κοντόπουλος (71' Κωνσταντόπουλος), Κάλλας.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Ανδρέου, Ι. Τρίψας, Κωτσάκης, Αλεβίζος, Φιλόπουλος, Μωράκης, Πατσιώτης (80' Ρούτσης), Χρ. Τρίψας, Μανωλόπουλος (46' Μπούνας), Χαρμπίλας (53' Σταματόπουλος), Αντωνίου.

Πανηγύρι με τη λήξη

Δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του αγώνα οι παίκτες του Πάμισου έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Στη συνέχεια οι παράγοντες του Πάμισου έφεραν σαμπάνιες στον αγωνιστικό χώρο και λούστηκαν όλοι παίκτες, προπονητές, διοίκηση, ενώ ανάλογο σκηνικό στήθηκε και στα αποδυτήρια, το οποίο κράτησε αρκετή ώρα.