Πέμπτη, 10 Σεπτέμβριος 2020 14:17

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 1-5: Με πεντάρα πέρασε στους “16” (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Το Διαβολίτσι υπερασπίστηκε τον τίτλο του φαβορί και επικρατώντας εύκολα με 5-1 της Α.Ε. Αβίας χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Κάμπου έγινε η τελευταία ομάδα που προκρίθηκε στους “16” του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ο ΑΟΔ ήταν ανώτερος από την Α.Ε. Αβίας, κάτι λογικό μιας και τους χωρίζει μια κατηγορία, και έδειξε από την αρχή πως ήθελε να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση.
Ετσι η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι και επόμενος αντίπαλος θα είναι ο Ακρίτας Κορώνης την Κυριακή εκτός έδρας.

Το 0-1 έγινε στο 27’ με σουτ του Τσουκαλά έξω από την περιοχή.
Ο ΑΟΔ έκανε δύο τα τέρματα του στο 39’ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Γκελγκέρια (δόθηκε σε σουτ του Μουλιάτου και χέρι του Καρδάση).
Στο 42’ ο Μπαλόπουλος με κεφαλιά σημάδεψε το δεξί δοκάρι και έτσι έκλεισε το ημίχρονο με το σκορ στο 0-2.
Η ομάδα του Διονύση Πουλή μείωσε σε 1-2 στο 58’ με κεφαλιά του Κ. Κορμπή ύστερα από μακρινό φάουλ του Δ. Κορμπή.

Ομως μετά από τέσσερα λεπτά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε τρίτο γκολ με πλασέ εκτός περιοχής του Τσεπελέ.
Ο ίδιος παίκτης είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι στο 80’.
Στο 82’ ο Γεωργιόπουλος με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-4 και το τελικό σκορ (1-5) διαμόρφωσε ο Φωτόπουλος στο 85’ με κοντινό πλασέ, ύστερα από σουτ του Μουλιάτου και ασταθή απόκρουση του Χριστόπουλου.

Το ματς σφύριξε ο Κομπιλίρης, με βοηθούς τους Η. Μπουρίκα και Αράπη.
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Χριστόπουλος, Α. Καρδάσης, Λυκουρέζος (46’ Γεωργουλέας), Παπανικολόπουλος, Αποστολίδης (46’ Δ. Μητσέας), Ν. Γεωργίκος, Κ. Κορμπής, Γ. Καρδάσης, Ε. Τσουλάκος (55’ Χ. Μητσέας), Δ. Κορμπής (63’ Μήτσος), Αλντέσκου (60’ Τζεφέρι).
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Δήμας (70’ Κωνσταντακόπουλος), Σταματελόπουλος (70’ Βλάχος), Φωτόπουλος, Μπαλόπουλος, Τζανετέας (60’ Σεντεμέντες), Πιτσιλής, Μουλιάτος, Γκελγκέρια, Τσουκαλάς (83’ Σουλαντίκας), Τσεπελέ, Κοτσοβός (60’ Γεωργιόπουλος).