Παρασκευή, 11 Σεπτέμβριος 2020 12:36

A.O. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: "Καλύτερα εκτός έδρας σε πρεμιέρα", πιστεύει ο Αλέξης Μαντζούνης

Γράφτηκε από τον
A.O. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: "Καλύτερα εκτός έδρας σε πρεμιέρα", πιστεύει ο Αλέξης Μαντζούνης

 

Με πέντε διαφορετικούς σκόρερ (Tσουκαλά, Γκελγκέρια, Τσεπελέ, Γεωργιόπουλο, Φωτόπουλο) ο Α.Ο. Διαβολιτσίου νίκησε προχθές Τετάρτη με 5-1 την Α.Ε. Αβίας στον Κάμπο και προκρίθηκε στους "16" του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Ακρίτα Κορώνης σε νοκ - άουτ αναμέτρηση. Για τον ΑΟΔ το παιχνίδι της Τετάρτης ήταν το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν και επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί. Στόχος είναι να κάνει το ίδιο και στο πιο δύσκολο παιχνίδι με τον φιλόδοξο Ακρίτα Κορώνης.
Το κύπελλο είναι ένας από τους στόχους για τον κάτοχο του τροπαίου ΑΟΔ, ο οποίος θα λάβει μέρος για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, το οποίο αργεί να ξεκινήσει. Και αυτό γιατί η πρεμιέρα θα γίνει τελικά στις 11 Οκτωβρίου, Κάτι που προβληματίζει τον Αλέξη Μαντζούνη.
"Οταν είσαι από τις 2 Αυγούστου στο γήπεδο, μετράς αντίστροφα για την πρεμιέρα. Εχεις μια γλυκιά προσμονή. Τρεις εβδομάδες πίσω είναι ένα θέμα για τον προπονητή, γιατί οι εφτά εβδομάδες προετοιμασίας, γίνονται δέκα. Και είναι και το ψυχολογικό, που πρέπει να δώσεις ένα κίνητρο στα παιδιά. Γι' αυτό πρέπει να κάνεις ανταγωνιστικά φιλικά. Είμαστε τυχεροί που μέσα σε αυτή την εβδομάδα έχουμε δύο ματς για το κύπελλο, ώστε να είμαστε σε εγρήγορση. Οφείλουμε να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες", δηλώνει στην "Ε" ο τεχνικός του Α.Ο. Διαβολιτσίου.
Η μεσσηνιακή ομάδα ξεκινά από το Αίγιο την προσπάθειά της στο νέο πρωτάθλημα και το ματς με τον Παναιγιάλειο και ακολουθεί η Ζάκυνθος στο "Καπετάν Βασίλης"... Ο Αλέξης Μαντζούνης δέχτηκε με ικανοποίηση την εκτός έδρας πρεμιέρα, καθώς όπως εξηγεί: "Είναι καλύτερα να παίζεις εκτός έδρας σε πρεμιέρα. Γιατί μπορεί να βρεις ομάδα γυμνασμένη, αλλά όχι φορμαρισμένη. Και το άγχος το έχει πάντα ο γηπεδούχος. Ο φιλοξενούμενος παίζει για δύο αποτελέσματα. Βέβαια το μέσα, έξω είναι υποκειμενικό. Εμείς θα παίξουμε με μια ομάδα με φανέλα και ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως είναι ο Παναιγιάλειος. Και το ματς της δεύτερης αγωνιστικής είναι το ίδιο δύσκολο, γιατί θα έρθει η Ζάκυνθος, ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Θα βλέπουμε παιχνίδι, με παιχνίδι. Τώρα έχουμε μπροστά μας το κύπελλο, μετά τα φιλικά και μετά το Αίγιο", καταλήγει ο έμπειρος τεχνικός.