Παρασκευή, 11 Σεπτέμβριος 2020 15:37

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με ψυχολογία απέναντι στον Αστέρα Αρφαρών

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με ψυχολογία απέναντι στον Αστέρα Αρφαρών

Τον Αστέρα Αρφαρών θα υποδεχτεί την Κυριακή ο Ηρακλής, στο τελευταίο χρονικά νοκ - άουτ ματς (8 μ.μ.) για την τρίτη φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Η καλαματιανή ομάδα άφησε εκτός θεσμού την περασμένη εβδομάδα τη φιναλίστ του περσινού τελικού Μεθώνη και θα παραταχθεί στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης".με τη ψυχολογία στα ύψη. Ο μεγάλος στόχος βέβαια είναι το πρωτάθλημα, όπου θέλει να πρωταγωνιστήσει στην Α1 τοπική. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αδιαφορήσει για την πρόκριση στους "8".

Η νίκη στη Μεθώνη έχει ανοίξει την... όρεξη στον Ηρακλή, που για μία ακόμα χρονιά επιμένει να στηρίζεται σε μικρούς σε ηλικία παίκτες.
Αγωνιστικά, το μοναδικό ερωτηματικό για το ματς με τα Αρφαρά είναι ο Γιώργος Παπαδέας που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Πήρε το μηχανάκι ο τυχερός!

Ο παλιός πρόεδρος της ομάδας Κώστας Μπούνας ήταν ο τυχερός στη λαχειοφόρο που έκανε και αυτή τη χρονιά με επιτυχία ο Ηρακλής. Χθες το πρωί παρέλαβε το δώρο του, ένα μηχανάκι από το κατάστημα Μoto Nίκας. Ο πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Κομπότης, ευχαρίστησε τον Ηλία Νίκα για τη συνεργασία και τη στήριξη του, τον κόσμο που συμμετείχε στην λαχειοφόρο και ευχήθηκε καλές βόλτες στον κ. Μπούνα, που είχε τον τυχερό αριθμό (049).