Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2020 14:34

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ 3-2: Πρόκριση με ανατροπή

Γράφτηκε από τον

Ο Αστέρας Αρφαρών προηγήθηκε με 1-0 στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου χθες βράδυ στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης”, όμως ο Ηρακλής Καλαμάτας έκανε την ανατροπή και επικράτησε 3-2 παίρνοντας την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Στο 51’ ο Μπαράι με κεφαλιά έκανε το 0-1 για τον Αστέρα. Στο 57’ ο Μάρης ισοφάρισε σε 1-1, μετά από πάσα του Βλαχάκη. Στο 60’ ο Σπαντιδέας κέρδισε πέναλτι από το Σακκά και ο Φίλαι έγραψε το 2-1. Στο 71’ μετά από πάσα του Βλαχάκη, ο Βαϊτσης με σουτ πέτυχε το 3-1.

Στο 90’ ο Καράγιαννης έκανε τη σέντρα και ο Κ.Δ. Σακκάς με πλασέ μείωσε σε 3-2 για τον Αστέρα.

Παράπονα για την διαιτησία εξέφρασαν οι φιλοξενούμενοι, για το πρώτο γκολ που θεώρησαν πως υπάρχει οφσάιντ και για το πέναλτι με το οποίο έγινε το 2-1.

Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης και βοηθοί ο Ταβουλαρέας και η Ε. Τσαούση.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αλάμαρας, Δαρσακλής (87’ Φυκούρας), Χαραλαμόπουλος (77’ Μπρακούλιας), Μαγκλάρας, Κουνάδης, Βλαχάκης, Μάρης, Παναγόπουλος (86’ Μπάκας), Σπαντιδέας, Βαϊτσης, Φίλαι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Κ.Β. Σακκάς, Καπόγλης, Σουλιμάς (50’ Κατσαμπάνης), Γιαννακούτζος (67’ Σμυρλής), Ζερβάκος (67’ Καράγιαννης), Γιαννακόπουλος (78’ Μαρκόπουλος), Τσιλίκος, Φέστας, Μπαράι, Χριστόπουλος, Κ.Δ. Σακκάς.