Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2020 15:02

Θετική παρουσία των Μεσσήνιων διαιτητών στα αγωνιστικά τεστ

Γράφτηκε από τον

 

Θετική ήταν η παρουσία των διαιτητών και βοηθών διαιτητών της ΕΠΣ Μεσσηνίας στα πρόσφατα αγωνιστικά τεστ που πραγματοποίησε η Κ.Ε.Δ./ΕΠΟ την Παρασκευή στα γήπεδα Γαλατσίου και Σχηματαρίου.

Συγκεκριμένα, συμμετείχαν στα τεστ για διαιτητές και βοηθούς Γ’ κατηγορίας 8 διαιτητές, εκ των οποίων μόνο ο ένας δεν κατάφερε να τα περάσει. Οι άλλοι 7 πέρασαν τις αγωνιστικές δοκιμασίες και έθεσαν τον εαυτό τους στη διάθεση της Κ.Ε.Δ./ΕΠΟ να του υπολογίζει για τα παιχνίδια της Γ’ εθνικής.

Στα τεστ διαιτητών Γ’ κατηγορίας έτρεξαν οι Αποστόλης Καυκάς, Ηλίας Ρέκκας στο γήπεδο Γαλατσίου την Παρασκευή το πρωί και όπως προαναφέραμε τα πέρασαν. Οι δύο Μεσσήνιοι διαιτητές θα βρίσκονται τη φετινή αγωνιστική περίοδο για 3η σεζόν.

Στα τεστ βοηθών διαιτητών της ίδιας κατηγορίας έτρεξαν οι Μάριος Καρβούνης, Ηλίας Μπούρικας, Νίκος Γάκης, Κώστας Αδαμόπουλος, στο δημοτικό στάδιο Σχηματαρίου "Ε. Δεπάστας", που επίσης πέρασαν τα τεστ, όπως και ο Παναγιώτης Νικολόπουλος, ο οποίος είναι υποψήφιος βοηθός διαιτητής Γ’ κατηγορίας.

Αντίθετα δεν κατάφερε να περάσει τα τεστ ο Δημήτρης Κουρτέσης, που έτρεξε για την κατηγορία Κ4, που αφορά τους διαιτητές ταλέντα της Γ’ κατηγορία.

Αξίζει να αναφερθεί ότι όλοι οι συμμετέχοντες υποβλήθηκαν όπως συνηθίζεται στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ υποβλήθηκαν και σε τεστ κορονοϊου, καθώς επίσης τηρήθηκαν και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, που προβλέπονται λόγω της πανδημίας.

Στα τεστ δεν έλαβαν μέρος ο Παναγιώτης Κομπιλίρης, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και ο Γιάννης Τσιλίκας, που είχε δηλώσει κώλυμα.

Οι τρεις παραπάνω διαιτητές Κουρτέσης, Κομπιλίρης, Τσιλίκας θα συμμετάσχουν στα αγωνιστικά τεστ σε άλλη ημερομηνία που θα ορίσει η Κ.Ε.Δ./ΕΠΟ.

Στα παραπάνω αγωνιστικά τεστ συμμετείχαν διαιτητές και βοηθοί διαιτητές από τις ΕΠΣ Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου, Αττικής, Κρήτης και Ιονίων Νήσων.