Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2020 19:23

Αστέρας Τρίπολης: Αήττητος στην κορονοϊό εποχή!

Γράφτηκε από τον
Αστέρας Τρίπολης: Αήττητος στην κορονοϊό εποχή!

Με το δεξί άρχισε ο Αστέρας Τρίπολης τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, καθώς οι Αρκάδες επικράτησαν του Παναθηναϊκού με 1-0 και μπήκαν με το πόδι... πατημένο στο γκάζι στη σεζόν.

Την ίδια στιγμή όμως έδωσαν συνέχεια και στο εξής εντυπωσιακό στοιχείο που τους ακολουθεί. Είναι η μόνη ομάδα της Super League που παραμένει αήττητη από την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά το lock down δηλαδή και αναφερόμαστε σε όσες έχουν δώσει επαρκή αριθμό αναμετρήσεων, αφού κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά έχει παίξει μόλις δύο παιχνίδια και το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό. Ξέχωρα πως πέρσι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν ήταν στη μεγάλη κατηγορία.

Ας επιστρέψουμε όμως στο θέμα μας. Από τον Ιούνιο ο Αστέρας έχει δώσει 8 επίσημα ματς και μετρά τέσσερις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ υπάρχει παράλληλα το εξής αξιοπρόσεκτο. Αν προσθέσουμε και τα φιλικά του καλοκαιριού οι Αρκάδες όχι μόνο παραμένουν αήττητοι στην κορονοϊό εποχή, αλλά και την αγωνιστική περίοδο 2020/21 έχουν το απόλυτο (4χ4) με μηδέν παθητικό!

Πιο συγκεκριμένα πριν το 1-0 που κέρδισαν χθες το «τριφύλλι», νίκησαν σε τεστ προετοιμασίας τον Ατρόμητο (1-0), τον Παναιτωλικό (2-0) και τον Ολυμπιακό Βόλου (4-0).

Ολα τα παραπάνω πιστώνονται, εύλογα, στο προπονητικό τιμ και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ μία σημαντική παράμετρος είναι πως δεν έχουν προκύψει μυικά προβλήματα, παρότι βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Πηγή: gazzetta.gr