Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2020 21:29

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ξανά στα πράσινα ο Βαγγέλης Λαθύρης! (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Ξανά στα πράσινα ο Βαγγέλης Λαθύρης! (φωτό)

Τα πράσινα του Παμίσου θα φορά τη νέα σεζόν ο Βαγγέλης Λαθύρης...

Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός συμφώνησε σε όλα πριν λίγο με τους διοικούντες της ομάδας της Μεσσήνης και θα ενισχύσει τον Πάμισο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.
Ο 25χρονος άσος επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στους Νησιώτες, στους οποίους αγωνίστηκε με επιτυχία για δύο σεζόν (2016-17, 2017-18), διάστημα στο οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής Μεσσηνίας με τον Πάμισο.
Ο Λαθύρης αναμφίβολα ανεβάζει επίπεδο την ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου στη μεσοεπιθετική γραμμή και μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω με τα γκολ και τις ασίστ προς τους συμπαίκτες του.
Συν τοις άλλοις δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής μιας και ξέρει πρόσωπα και πράγματα στη Μεσσήνη, εκεί που είναι πολύ αγαπητός από τον κόσμο του Παμίσου.

Να σημειωθεί πως ο Λαθύρης είχε συμφωνήσει αρχικά με την Αχαϊκή, όμως αποχώρησε από την ομάδα της Κάτω Αχαγιάς και θα τεθεί αντιμέτωπος της μάλιστα στον 9ο όμιλο της Γ’ εθνικής.
Ο 25χρονος άσος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Απόλλων Βίδοβας, μια ομάδα της ΕΠΣ Αχαϊας και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Κ15 του Παναθηναϊκού. Εν συνεχεία φόρεσε τις φανέλες της Δόξας Νέας Μανωλάδας, του Εθνικού Σαγέικων, του Ατρόμητου Λάππα και του Διαγόρα Βραχνέικων.
Το καλοκαίρι του 2016 μετακόμισε στον Πάμισο για δύο χρόνια, για να πάρει μεταγραφή ύστερα στη “Μαύρη Θύελλα”.
Πέρυσι αγωνίστηκε για λίγους μήνες στο Ναύπλιο, για να βρεθεί και πάλι στη Μεσσηνία τον Ιανουάριο για λογαριασμό του Πανθουριακού, με τον οποίο έπαιξε μέχρι τον Μάρτιο που διακόπηκαν τα πρωταθλήματα.