Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2020 11:18

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Θέλουμε να το ξαναπάρουμε”, λέει ο Αλ. Μαντζούνης για το κύπελλο

Γράφτηκε από τον

Δύο νίκες σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς σημείωσε την περασμένη εβδομάδα ο Α.Ο. Διαβολιτσίου και βρίσκεται στα προημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ο ΑΟΔ νίκησε την Τετάρτη με 5-1 την Α.Ε. Αβίας και την Κυριακή με 3-1 στην παράταση (1-1 κανονικός αγώνας) τον Ακρίτα Κορώνης. Πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλο στα προημιτελικά, που θα προκύψει από κλήρωση στις 2 Οκτωβρίου.

Το Διαβολίτσι χρειάστηκε προχθές το έξτρα ημίωρο για να λυγίσει την αντίσταση του Ακρίτα, αλλά σημασία έχει ότι έφυγε από την Κορώνη με το εισιτήριο της πρόκρισης και συνεχίζει στο θεσμό.

“Ηταν σημαντικό ότι φύγαμε από μια δύσκολη έδρα χωρίς απώλειες, είτε από τραυματισμούς, είτε από κάρτες και έστω και δύσκολα πετύχαμε το στόχο μας. Δώσαμε δύο παιχνίδια σε πέντε μέρες. Κάναμε δύο νίκες και με ηρεμία θα δουλέψουμε γα το πρωτάθλημα” λέει στην “Ε” ο Αλέξης Μαντζούνης.

Ο προπονητής του ΑΟΔ ξεκαθαρίζει στη συνέχεια ότι: “Δεν παραβλέπουμε κανέναν θεσμό. Εννοείται ότι μας ενδιαφέρει το κύπελλο και θέλουμε να το ξαναπάρουμε”.

Φιλικά με Πάμισο και Πανγυθεατικό

Για το Διαβολιτσί το ματς στην Κορώνη ήταν μόλις το δεύτερο επίσημο στη σεζόν, ενώ έχει δώσει και τέσσερα φιλικά με Εθνικό Μελιγαλά, Κυπαρισσία, Α.Ε. Μάνης και Εθνική ενόπλων, μετρώντας μόνο νίκες με εξαίρεση την ισοπαλία με την ενόπλων.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει κύπελλο και έτσι η μεσσηνιακή ομάδα θα δώσει το Σάββατο φιλικό ματς,, με αντίπαλο τον Πάμισο στη Μεσσήνη (5.30 μ.μ). Ακόμα έχει κλείσει δύο φιλικά με τον Πανγυθεατικό, στις 27 Σεπτεμβρίου εντός έδρας και μία εβδομάδα αργότερα στο Γύθειο.

Το παιχνίδι στη Λακωνία, θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα της Γ’ εθνικής με τον Παναιγιάλειο.