Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2020 13:34

ΕΡΑΝΗ: Πήρε πρόκριση και ψυχολογία

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Πήρε πρόκριση και ψυχολογία

 

Με το εισιτήριο της πρόκρισης για τους “8” του κυπέλλου Μεσσηνίας, έφυγε το Σάββατο από την Καλαμάτα η Εράνη.

Η φιλιατρινή ομάδα επικράτησε με 2-1 του Πανθουριακού στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, παίρνοντας και ψυχολογική ώθηση ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής.

Η Εράνη ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο, όπου σημείωσε δύο γκολ με τον Παπαθεοδώρου και κακή στο δεύτερο 45λεπτο. Κράτησε όμως το προβάδισμα και συνεχίζει στο κύπελλο, περιμένοντας την κλήρωση του Οκτωβρίου για να μάθει τον αντίπαλό της στον νοκ – άουτ προημιτελικό.

Διάκριση σε πρωτάθλημα και κύπελλο θέλει ο Λυμπερόπουλος

“Ηταν ένα δύσκολο ματς, όπου κυριάρχησε η δύναμη. Θεωρώ ότι ελέγξαμε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Πετύχαμε δύο γκολ και δεν απειληθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε συγκέντρωση. Κάναμε κακό 45λεπτο, μας πίεσε ο αντίπαλος και όταν μείναμε με δέκα παίκτες τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα. Καταφέραμε όμως να κρατήσουμε την πρόκριση”, λέει ο Κώστας Λυμπερόπουλος για τη νίκη επί του Πανθουριακού. Ο προπονητής της Εράνης τονίζει στην “Ε” ότι οι Φιλιατρινοί θέλουν να διακριθούν τόσο στην Α’ τοπική, που ξεκινά το Σαββατοκύριακο, όσο και στο κύπελλο. Στο πρωτάθλημα το πρώτο εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει είναι αυτό της Α.Ε. Αβίας στον Κάμπο. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Παναγιώτης Λαμπρόπουλος.

Δυσαρέσκεια για το υγειονομικό πρωτόκολλο

Στην Εράνη έχουν πολλά παράπονα από τη συμπεριφορά του τεχνικού τιμ του Πανθουριακού, αλλά και ενός παράγοντα των γηπεδούχων, ενώ χαρακτηρίζουν παρωδία το υγειονομικό πρωτόκολλο, μιας και όπως λένε η κερκίδα είχε πολύ κόσμο, παρά την απαγόρευση των θεατών λόγω της πανδημίας.