Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2020 11:35

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Οι 8 ομάδες που διεκδικούν το τρόπαιο

Γράφτηκε από τον

Μία ομάδα από τη Γ’ εθνική, πέντε από την Α’ τοπική και δύο από την Α1, θα διεκδικήσουν το φετινό κύπελλο Μεσσηνίας.

Επειτα από 24 συνολικά παιχνίδια για τη β’ και γ’ φάση (δεν έγιναν αγώνες για την α’ φάση λόγω του ότι συμμετείχαν μόνο 32 σύλλογοι) συνεχίζουν στο θεσμό ο Α.Ο. Διαβολιτσίου, ο Απόλλωνας, Καλαμάτας η Εράνη, η Α.Ε. Μάνης, η Κυπαρισσία, η Ομόνοια, το Δώριο και ο Ηρακλής Καλαμάτας.

Ο κάτοχος του τροπαίου ΑΟΔ είναι από τα μεγάλα φαβορί, συμμετέχοντας και στη Γ’ εθνική, όμως και η πολυνίκης του θεσμού Εράνη θέλει να διακριθεί. Το ίδιο και η φιλόδοξη Κυπαρισσία, αλλά και ο Απόλλωνας που έφθασε πρόπερσι στον τελικό.

Τις δικές τους πιθανότητες θα εξαντλήσουν και η Α.Ε. Μάνης με την Ομόνοια, που συμπληρώνουν το παζλ των ομάδων της Α’ τοπικής.

Τη μικρότερη κατηγορία, την Α1 εκπροσωπούν μόνο δύο ομάδες, το Δώριο και ο Ηρακλής Καλαμάτας, που θεωρητικά έχουν τις λιγότερες πιθανότητες, αλλά μην ξεχνάμε ότι το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων.

Πέρυσι για παράδειγμα ο Νέος Αρις έφθασε μέχρι τα ημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από το Διαβολίτσι.

Στις 2 Οκτωβρίου η κλήρωση 

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η κλήρωση για τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης, η οποία σύμφωνα με την προκήρυξη θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου στα γραφεία της ΕΠΣΜ (2 μ.μ.). Να σημειωθεί ότι οι αγώνες θα είναι πάλι νοκ – άουτ και η ημερομηνίας διεξαγωγής τους θα ανακοινωθεί την ημέρα της κλήρωσης.

Κλήρωση θα γίνει στις 18 Νοεμβρίου και για τα ημιτελικά, με τη διαφορά ότι οι αγώνες τότε θα είναι διπλοί (η ημερομηνία διεξαγωγής τους θα γνωστοποιηθεί την ημέρα της κλήρωσης). Ο τελικός έχει οριστεί για τις 11 Μαρτίου στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία, εκτός αν ζητηθεί από την ΕΠΟ νωρίτερα ο κυπελλούχος.

 

 

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ