Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2020 13:59

Αισιοδοξία στην “πρώτη” του Αστέρα Βαλύρας (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Αισιοδοξία στην “πρώτη” του Αστέρα Βαλύρας (φωτό)

 

Στο γήπεδο μπήκαν τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Βαλύρας, ξεκινώντας προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.

Πριν την πρώτη προπόνηση έγινε και αγιασμός για να πάει καλά η χρονιά. Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Ιωάννης Φωτεινός. Το κλίμα στην “πρώτη” ήταν αισιόδοξο και άπαντες ευελπιστούν ότι ο Αστέρας θα έχει μια καλή πορεία, έχοντας στον πάγκο τον Κώστα Ζησιμάτο.

Στην έναρξη της προετοιμασίας έδωσαν το παρών τα περισσότερα μέλη της διοίκησης, καθώς και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Μεσσήνης Μπάμπης Μπαμπής και ο εκπρόσωπος του δημάρχου και δημοτικός σύμβουλος Ιθώμης Δημήτρης Αθανασακόπουλος, οι οποίοι συζήτησαν με μέλη του συμβουλίου τα φλέγοντα θέματα για τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Το “παρών” όπως κάθε χρόνο έδωσαν και ο πρώην δήμαρχος Ιθώμης και αντιδήμαρχος Μεσσήνης Κώστας Γεωργακόπουλος και οι πρώην πρόεδροι της ομάδας Γιώργος Φωτεινός (επίτιμος πρόεδρος) και Παν. Καρύδης.

Ο νέος πρόεδρος του Αστέρα Χρήστος “Πατρίκ” Καίσαρης στην ομίλου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να τηρηθούν στη διάρκεια της προετοιμασίας. Ακόμα ευχαρίστησε τους ανθρώπους του χωριού που βοήθησαν στις εργασίες του γηπέδου και το Δήμο Μεσσήνης.

Από την πρώτη προπόνηση δεν έλειψε και το οικογενειακό δίτερμα, στο οποίο συμμετείχε μάλιστα και ο πρόεδρος της ομάδας που πέτυχε δύο γκολ και δεν έλειψαν και τα σχετικά πειράγματα, δείχνοντας το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα της Βαλύρας.