Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2020 19:24

Super League 2: Συνάντηση με Αυγενάκη την Παρασκευή

Γράφτηκε από τον

Εκπρόσωποι της της Super League 2 θα συναντηθούν την Παρασκευή (18/9) με τον Λευτέρη Αυγενάκη και θα του καταθέσουν τις προτάσεις τους για το νέο πρωτάθλημα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (16/9) το Δ.Σ. της Super League 2 όρισε, μετά τη σημερινή συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου, τη σέντρα του πρωταθλήματος στις 24 Οκτωβρίου, ενώ η κλήρωση για τις 12 ομάδες που συμμετέχουν θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πως το προσεχές πρωτάθλημα της Super League θα έχει τον ίδιο τρόπο διεξαγωγής με το περσινό.

Η προκήρυξη, που προβλέπει την απευθείας άνοδο δύο ομάδων στη Super League 1, τον υποβιβασμό των δύο τελευταίων και την αύξηση των ΠΑΕ σε 14 (άνοδος 2 ομάδων ακόμη από τη Football League) στο πρωτάθλημα της σεζόν 2020/2021 θα σταλεί στην ΕΠΟ, όπου και αναμένεται η έγκρισή της.

Όλα τα παραπάνω θα συναντηθούν την ερχόμενη Παρασκευή (18/9) ανάμεσα σε εκπροσώπους της Super League 2 – Football League και του Λευτέρη Αυγενάκη. Οι εκπρόσωποι της δεύτερης κατηγορίας θα καταθέσουν στον Υφυπουργό τις προτάσεις τους οι οποίες στοχεύουν στην αναβάθμιση των πρωταθλημάτων όσο και στην βιώσιμη και εύρυθμη λειτουργία αυτών.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ