Πέμπτη, 17 Σεπτέμβριος 2020 16:14

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ικανοποίηση Γαλανόπουλου για πρόκριση και προετοιμασία

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ικανοποίηση Γαλανόπουλου για πρόκριση και προετοιμασία

Μετά τη Μεθώνη που ήταν φιναλίστ στον περσινό τελικό του κυπέλλου, ο Ηρακλής απέκλεισε και μάλιστα με ανατροπή και τον Αστέρα Αρφαρών και βρίσκεται στα προημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας.

Η καλαματιανή ομάδα είναι μαζί με το Δώριο οι μόνες από την Α1 τοπική που συνεχίζουν στο θεσμό. Ο επόμενος αντίπαλος θα προκύψει έπειτα από κλήρωση που θα γίνει στις 2 Οκτωβρίου.

“Είναι πολύ θετικό που μετά από πολλά χρόνια η ομάδα έχει φθάσει στους “8”. Οσο προχωράς θέλεις το καλύτερο. Πρώτος στόχος βέβαια είναι το πρωτάθλημα”, λέει στην “Ε” ο Αρις Γαλανόπουλος για τις διαδοχικές προκρίσεις. Ο προπονητής του Ηρακλή εμφανίζεται ικανοποιημένος και από την εξέλιξη της προετοιμασίας.

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία των παιδιών. Ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος, ώστε να διεκδικήσουμε από την αρχή ότι καλύτερο μπορούμε”.

Η πρεμιέρα της Α1 τοπικής αργεί βέβαια ακόμα και ο Ηρακλής αναμένεται να δώσει την Κυριακή φιλικό (δεν έχει οριστικοποιηθεί ο αντίπαλος) ώστε οι παίκτες να μείνουν σε εγρήγορση. Το μοναδικό πρόβλημα στις προπονήσεις είναι ο τραυματίας Γιώργος Παπαδέας.