Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2020 14:05

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: “Πέντε ομάδες για τον τίτλο”, προβλέπει ο Ηλίας Φωτόπουλος

Γράφτηκε από τον

Σε ρυθμούς πρεμιέρας κινούνται οι ομάδες της Α’ τοπικής, με εξαίρεση την Κυπαρισσία.

Για την Τριφυλιακή ομάδα το πρωτάθλημα ξεκινά στις 27 Σεπτεμβρίου, καθώς έχει ρεπό την πρώτη αγωνιστική.

Ως εκ τούτου, ο Ηλίας Φωτόπουλος έχει μία επιπλέον εβδομάδα να δουλέψει ώστε ο ΑΟΚ να παρουσιαστεί πανέτοιμος στο εντός έδρας ματς της δεύτερης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ομόνοια. Ενα θεωρητικά βατό ματς προκειμένου ο φιλόδοξος σύλλογος να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Ο Ηλ. Φωτόπουλος δεν στέκεται πάντως στο πρόγραμμα. “Δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία στην κλήρωση. Κάθε παιχνίδι έχει το δικό του βαθμό δυσκολίας και θα παίξουν όλοι με όλους. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας που πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει”.

Ο τεχνικός της Κυπαρισσίας μιλώντας στην “Ε” για το νέο πρωτάθλημα εκτίμησε ότι: “Θα είναι ανταγωνιστικό. Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες και κάποιες δυνατές ομάδες. Θα είναι και κάποιες ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή , όπως συμβαίνει σε όλα τα πρωταθλήματα. Ευελπιστώ ότι εμείς θα είμαστε μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο”. Σε ερώτηση για τις ομάδες που ξεχωρίζει, ο κ. Φωτόπουλος είπε: “Πιστεύω ότι υπάρχουν πέντε ομάδες για τον τίτλο.

Ο Απόλλωνας, η Θουρία, η Εράνη, η Κυπαρισσία και η Κορώνη. Μπορεί να μπει σφήνα και μια ομάδα έκπληξη όπως συμβαίνει. Θα είναι η Μάνη, θα είναι ο Εθνικός. Αυτές βλέπω ότι θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα”.

Ο Ηλίας Φωτόπουλος είχε αυτό το καλοκαίρι την ευκαιρία να σχεδιάσει ο ίδιος την ομάδα, καθώς πέρυσι ανέλαβε μεσούσης της σεζόν και παρά το άσχημο ξεκίνημα, κάλυψε το χαμένο έδαφος. Μάλιστα αν δεν διακοπτόταν το πρωτάθλημα, θα μπορούσε να φθάσει και στη μεγάλη ανατροπή. Η περσινή σεζόν ανήκει όμως στο παρελθόν και η νέα είναι το μεγάλο στοίχημα για τον Ηλείο τεχνικό, στον οποίο θα πιστωθεί το μεγαλύτερο μερίδιο είτε επιτυχίας, είτε αποτυχίας της νέας περιόδου.