Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2020 14:40

Λίγες αλλαγές στους πάγκους της Α’ τοπικής - Οι προπονητές των 17 ομάδων

Γράφτηκε από τον

Λίγες ώρες έμειναν πλέον για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής Μεσσηνίας, το οποίο θα διεξαχθεί με 17 ομάδες.

Το αξιοσημείωτο ότι η συντριπτική πλειοψηφία συνεχίζει με την ίδια συνταγή στον πάγκο, καθώς οι αλλαγές προπονητών μετρούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού. Ο Απόλλωνας Πεταλιδίου, η Σπερχογεία, το Καλό Νερό και ο Τέλλος Αγρας αποτελούν τις εξαιρέσεις. Οι δύο πρώτες βέβαια είχαν υπηρεσιακούς τεχνικούς, οπότε ήταν αναμενόμενο να προχωρήσουν σε προσλήψεις προπονητών. Στον αντίποδα 13 προπονητές ανανέωσαν τη συνεργασία τους, κάτι που αποτελεί ρεκόρ. Θα πρέπει πάντως να αναφέρουμε ότι η περσινή σεζόν τελείωσε άδοξα λόγω της πανδημίας και ευχή όλων είναι η φετινή να ολοκληρωθεί δίχως προβλήματα.

Καμία αλλαγή στο πρώτο... μισό της βαθμολογίας

Ο Πάμισος κατέκτησε τον περσινό τίτλο σ’ ένα πρωτάθλημα 21 αγωνιστικών και θα αγωνίζεται πλέον στη Γ’ εθνική, έχοντας ξανά στον πάγκο τον Γιώργο Καλόμαλο. Εμπιστοσύνη στους προπονητές με τους οποίους τελείωσαν το πρωτάθλημα δείχνουν όμως και οι ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη 10άδα. Ο δεύτερος Απόλλωνας Καλαμάτας συνεχίζει με τον Τάκη Σακελλαρόπουλο. Η τρίτη Κυπαρισσία με τον Ηλία Φωτόπουλο. Ο τέταρτος Πανθουριακός με τον Αντώνη Μαυρέα.

Ο 5ος Ακρίτας Κορώνης με τον Σπύρο Τσίκινη. Η 6η Εράνη με τον Κώστα Λυμπερόπουλο.. Η 7η Μεθώνη με τον Βασίλη Κοσυφολόγο. Ο 8ος Εθνικός Μελιγαλά με τον Παναγιώτη Πολίμο. Η 9η Α.Ε. Μάνης με τον Τάκη Δρούγα και ο 10ος Ολυμπιακός Ανάληψης με το Νίκο Γεωργακλή.

Από εκεί και πέρα στην Α.Ε. Αβίας (11η θέση) συνεχίζει για ακόμη μία χρονιά ο Διονύσης Πουλής. Το Καλό Νερό που τερμάτισε 12ο, θα έχει πλέον στον πάγκο τον Τάκη Παναγόπουλο αντί του Σάκη Διονυσόπουλου που οδήγησε την ομάδα σε διαδοχικές ανόδους. Ο 13ος Τσικλητήρας Πύλου θα έχει ξανά τον Γιάννη Σουρέλη.

Στον Τέλλο Αγρα (14ος) ο Δημήτρης Λίτσας πήρε τη σκυτάλη από τον Βασίλη Μπλέτσα. Η 15η Ανδρούσα δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Η 16η Σπερχογεία άλλαξε πέρυσι τρεις προπονητές (Κεράνης, Γεωργιτζίκης, Δωδέκατος) και θα πορευτεί τη νέα σεζόν με τον Σωτήρη Μπουραντώνη.

Η πρωταθλήτρια στην Α1 τοπική Ομόνοια συνεχίζει με τον Γιώργο Αργυρόπουλο. Ιδιο προπονητή θα έχει ο Ποπαφλέσσας Χώρας, τον Λυκούργο Ανδρώνη, ενώ ο Απόλλωνας Πεταλιδίου που συμπληρώνει την τριάδα των ομάδων που προβιβάστηκαν, εμπιστεύτηκε τα ηνία στον Παντελή Μάλαμα (τελείωσε τη σεζόν με τον Δημήτρη Καλύβα.

Συνοπτικά οι προπονητές των 17 ομάδων της Α’ τοπικής:

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τάκης Σακελλαρόπουλος

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ηλίας Φωτόπουλος

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Αντώνης Μαυρέας

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ; Σπύρος Τσίκινης

ΕΡΑΝΗ; Κώστας Λυμπερόπουλος

ΜΕΘΩΝΗ: Βασίλης Κοσυφολόγος

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Παναγιώτης Πολίμος

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ; Τάκης Δρούγας

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Νίκος Γεωργακλής

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Διονύσης Πουλής

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Tάκης Παναγόπουλος

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Γιάννης Σουρέλης

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Δημήτρης Λίτσας

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σωτήρης Μπουραντώνης

ΟΜΟΝΟΙA: Γιώργος Αργυρόπουλος

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Λυκούργος Ανδρώνης

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Παντελής Μάλαμας