Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2020 16:03

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Δυνάμωσε στα χαφ με Γρηγόρη Αναστασόπουλο

Γράφτηκε από τον

Σε ενίσχυση του ρόστερ προχώρησε η διοίκηση του Παπαφλέσσα Χώρας λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα της Α’ τοπικής...

Η νεοφώτιστη ομάδα απέκτησε τον μέσο Γρηγόρη Αναστασόπουλο που έχει φορέσει και πάλι τη φανέλα του Παπαφλέσσα. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί ακόμη στον Τέλλο Αγρα, τον Μιλτιάδη, την Α.Ε. Γαργαλιάνων και την Εράνη και αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για το χώρο της μεσαίας γραμμής.
Πριν λίγες ημέρες είχαν αποκτηθεί ακόμη ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος και ο μέσος Αρντιντ Γκεβόρι.

Δείγμα θετικό με Αγρα

Η ομάδα της Χώρας έδωσε την Κυριακή στην έδρα της το τελευταίο της φιλικό με αντίπαλο τον Τέλλο Αγρα, τον οποίο κέρδισε με σκορ 3-1.
Και τα τρία γκολ για την ομάδα του Λυκούργου Ανδρώνη σημείωσε ο μεσοεπιθετικός Δημήτρης Μπάρκας, που επέστρεψε φέτος στην ομάδα της πόλης του και θα είναι από τα πρώτα... βιολιά στην προσπάθεια της για παραμονή στην Α’ τοπική.

Δύσκολη πρεμιέρα στο Μελιγαλά

Η Χώρα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στο Μελιγαλά απέναντι στον τοπικό Εθνικό και το έργο της σαφώς είναι δύσκολο.
Ο προπονητής της ομάδας Λυκούργος Ανδρώνης εκτιμά πως ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Εθνικός, μια ιστορική ομάδα που τη θεωρεί πολύ οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα. Η Χώρα θα προσπαθήσει για ένα θετικό αποτέλεσμα, χωρίς άγχος και πίεση, σύμφωνα με τον Γαργαλιανιώτη τεχνικό.
Στα αγωνιστικά εκτός είναι οι τραυματίες Νώντας Τσέρτος, Κώστας Δημόπουλος και Μάρκος Μαρκόπουλος και ο νεοαποκτηθείς Γρηγόρης Αναστασόπουλος.