Σάββατο, 19 Σεπτέμβριος 2020 11:03

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Συνεχίζει και τη νέα σεζόν ο Γιάννης Καλογερόπουλος

Γράφτηκε από τον

"Οι ισχυροί δεσμοί δύσκολα σπάνε"... Με αυτή τη φράση προλόγισε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Καλογερόπουλο η διοίκηση του Α.Ο. Διαβολιτσίου. 

Ο 34χρονος μεσοαμυντικός θα ενισχύσει τον ΑΟΔ και στο νέο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής και θα αποτελέσει μια ακόμη λύση στα χέρια του προπονητή Αλέξη Μαντζούνη για τη δεξιά πτέρυγα, μιας και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως μπάκ όσο και ως εξτρέμ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μεσσηνιακής ομάδας αναφέρει:

"Ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Γιάννη Καλογερόπουλο. Η απεριόριστη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του, η εμπειρία του και η εκτίμηση στο πρόσωπο του από πλευρά της διοίκησης, καθώς και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Α.Ο. Διαβολιτσίου, είχαν σαν αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία και να συνεχίσουμε μαζί.
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά Γιάννη,με υγεία και επιτυχίες!". Ο Καλογερόπουλος, που έχει αγωνιστεί και σε "Μαύρη Θύελλα", Μεσσηνιακό, Πάμισο, Εράνη και Ανδρούσα, φοράει τη φανέλα του ΑΟΔ ενάμιση χρόνο, έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Α' τοπικής και ένα Κύπελλο Μεσσηνίας.