Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2020 11:08

Ξεκαθαρίζει σήμερα για Football League

Γράφτηκε από τον
Ξεκαθαρίζει σήμερα για Football League

Το όνειρο της Καλαμάτας να παίξει στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία θα μείνει... όνειρο.

Η αναδιάρθρωση με την ενοποίηση της Super League 2 με την Football League ως γνωστόν δεν θα πραγματοποιηθεί και η "Μαύρη Θύελλα" αν δεν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, θα είναι και τη νέα σεζόν στη Football League. Ηδη στις 22 ομάδες της εν λόγω κατηγορίας στάλθηκε το προσχέδιο της προκήρυξης και έχουν προθεσμία μέχρι σήμερα να δηλώσουν συμμετοχή. Ο αριθμός των ομάδων θα καθορίσει και τη μορφή του πρωταθλήματος. Αν δηλαδή θα πάμε σε δύο ομίλους ή όχι, διότι ορισμένες ομάδες ίσως να μην κατέβουν και τα κενά δεν καλύπτονται.

Θυμίζουμε, ότι οι 22 ΠΑΕ είχαν παραδώσει πριν από δέκα μέρες τις σφραγίδες τους στον κ. Αυγενάκη σε μια συμβολική κίνηση, τονίζοντας ότι δεν θα κατέβουν στη FL αν δεν προχωρήσει η αναδιάρθρωση, αλλά φαίνεται ότι άλλαξαν... στάση και ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν.

Φιλική ισοπαλία με Βλαχιώτη

Φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη έδωσε το Σάββατο η Καλαμάτα στο γήπεδο της Μικρομάνης. Ενα φιλικό που δεν είχε ανακοινωθεί από την ΠΑΕ, η οποία θυμίζουμε ότι είχε γνωστοποιήσει ότι αναστέλλονται όλες οι υποχρεώσεις μέχρι ο κ. Αυγενάκης να προχωρήσει στην αναδιάρθρωση. Μάλιστα γι' αυτό το λόγο δεν έγινε την περασμένη εβδομάδα το φιλικό με τον Πάμισο.

Προχθές όμως και ενώ ήταν σε εξέλιξη στη χώρα το φαινόμενο "Ιανός", η Καλαμάτα έπαιξε με την ομάδα του Βλαχιώτη και αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1.

Οι Λάκωνες που κέρδισαν πέρυσι τον τίτλο στη Γ' εθνική και την άνοδο, προηγήθηκαν στο 17' με τον Βενάρδο και η Καλαμάτα ισοφάρισε στο 55' με ωραίο γκολ του Γουέσλι.

Για τη "Μαύρη Θύελλα" ξεκίνησαν οι Αραμπατζής, Παπαγεωργίου, Γκαλίτσιος, Γκιοτά, Μαβινγκά, Εμπεσίλιο, Ζαχαρόπουλος, Μαχούμπ, Σίλβα, Ηλιόπουλος, Μπουσμπίμπα. Επαιξαν και Ταϊρης, Γουέσλι, Σουμπίνιο, Κέρι, Τριανταφυλάκκης, Φελίπε, Καρούτης, Αλεξόπουλος.

Η σύνθεση του Αστέρα Βλαχιώτη ήταν: Παϊτέρης, Ευαγγελιδης, Πρίκας, Κορνέζος, Μάγκας, Νικολάου, Κουμάντσι, Σκεντεράϊ, Βενάρδος, Καλέργης, Μάρτσεφ. Eπαιξαν και οι Παπουλής, Παλιάτσος, Ζαϊμι, Ασημάκης, Φαρμάκης, Κουρτέσης, Πέτσης, Ναλντάo.