Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2020 13:12

Το Διαβολίτσι 2-0 σε φιλικό τον Πάμισο στον Αγιο Νικόλαο

Γράφτηκε από τον

Με δύο γκολ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο, ο Α.Ο. Διαβολιτσίου νίκησε χθες 2-0 τον Πάμισο στον Αγιο Νικόλαο σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει της πρεμιέρας στη Γ’ εθνική.

Ο νεοαποκτηθείς Τσεπελέ με σουτ στο 9’ έκανε το 0-1 και στο 14’ ο Γκελγκέρια με πέναλτι σε ανατροπή του Μουλιάτου, διπλασίασε τα τέρματα του ΑΟΔ που έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Στο 17’ λίγο έλειψε να πετύχει και άλλο γκολ, όταν σε γύρισμα του Φιλόπουλου η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Ο Αλέξης Μαντζούνης δοκίμασε σχήματα και πρόσωπα για τη δύσκολο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με τον Παναιγιάλειο. 

Το ίδιο και ο Γιώργος Καλόμαλος στον Πάμισο, που ξεκινά επίσης εκτός έδρας με αντίπαλο τον Εθνικό Σκουλικάδου. Οι Νησιώτες χρειάζονται πάντως δουλειά για να είναι έτοιμοι στις 11 Οκτωβρίου.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Κατσιβαρδέας, Θώδης, Μπούνας, Φιλόπουλος, Γεωργιόπουλος, Λαθύρης, Ντίσα, Σαραντόπουλος, Παπαδόπουλος, Βέλλης. Επαιξαν και οι Παπαγιαννόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Μωράκης, Αράπι, Μπόρχαν, Τσούκλερης.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Δήμας, Σταματελόπουλος, Φωτόπουλος,Μπαλόπουλος, Τζανετέας, Πιτσιλής, Μουλιάτος,Γκελγκέρια, Αθανασόπουλος, Τσεπελέ, Κοτσοβός
Επαιξαν και οι Γεωργιόπουλος,. Καλογερόπουλος, Βλάχος, Ψυχογιάννης. Κυριακούλης, Σουλαντίκας, Τσουκαλάς.