Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2020 13:44

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 2-2: Στο φινάλε πήραν τον βαθμό οι Μανιάτες! (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν στον πρώτο τους αγώνα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Πανθουριακός με την Α.Ε. Μάνης.

Ενα παιχνίδι στο οποίοι οι δύο αντίπαλοι είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που φάνηκαν λίγο καλύτεροι και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με δύο τέρματα που σημείωσαν σε διάστημα 7 λεπτών. Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι, ήταν αυτοί που παρουσιάστηκαν καλύτεροι, κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν, ενώ πριν σημειώσουν τα δύο γκολ είχαν ακόμη δύο – τρεις καλές στιγμές για να σκοράρουν. Πάντως η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, λόγω και της βροχόπτωσης των δύο προηγούμενων ημερών δεν επέτρεπε, ιδιαίτερα στους παίκτες της Α.Ε. Μάνης να αποδώσουν όπως θα ήθελαν. Ηταν βαρύς και εγκυμονούσε κινδύνους για τραυματισμούς.

Ντεμπούτο στο παιχνίδι έκανε ο 15χρονος μέσος Νίκο Χάνκο, που μπήκε ως αλλαγή και αγωνίστηκε για 15 λεπτά περίπου, αντικαθιστώντας τον Φετάχου.

Ο Πανθουριακός όπως και στην περσινή πρεμιέρα ξεκίνησε τα επίσημα παιχνίδια του στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής με εντός έδρας ισοπαλία (0-0 με τον Απόλλωνα Καλαμάτας), ενώ και το αντίστοιχο παιχνίδι με την Α.Ε. Μάνης την περσινή σεζόν είχε λήξει ισόπαλο χωρίς γκολ.

Σε ότι αφορά την ομάδα της Μάνης και την περσινή περίοδο ξεκίνησε το πρωτάθλημα με εκτός έδρας ισοπαλία, σε παιχνίδι με τη Μεθώνη, το οποίο είχε λήξει 1-1.

Φάσεις – γκολ

Στο 30’ από κόρνερ του Εμμανουήλ και σύγχυση στην περιοχή ο Γιαννακόπουλος, που είχε προωθηθεί έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ. Στο 37’ ο Πουλάκος με ατομική προσπάθεια από τα αριστερά, έφτασε στην περιοχή και “έκοψε” την μπάλα στην περιοχή για τον Χαρλέπα, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν τα παράπονα τους στο διαιτητή Ρέκκα, υποστηρίζοντας ότι ο Πουλάκος, έκανε τράβηξε από το χέρι τον Πολυμενέα και τον έριξε στο έδαφος και θα έπρεπε να δοθεί φάουλ. Στο 50’ ο Αλεξανδρόπουλος έχασε καλή ευκαιρία για να μειώσει το σκορ, όταν με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός κατάφερε τελικά να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο 87’ όπου με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε προσωρινά σε 2-1. Το τελικό 2-2 έγινε στο 93’ όταν ο Μουστάκας με απευθείας φάουλ προσπάθησε να σκοράρει, αλλά στην πορεία της μπάλας κινήθηκε ο Κλουβάτος, που τη βρήκε όσο έπρεπε και την έστειλε στα δίχτυα, δίνοντας με αυτό τον τρόπο το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Λίβας, Μάραντος (81’ Φ. Φαββατάς), Παντσιώτης, Γιαννακόπουλος, Λιόλιος, Παπαγεωργίου, Χαρλέπας (69’ Λυμπερόπουλος), Μιχαλέας (58’ Τσίκληρας), Πουλάκος, Εμμανουήλ, Οδεμισιώτης.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Πολυμενέας, Κλουβάτος, Πετ. Σπυρέας (70’ Σκιάς), Γιαννής (46’ Χατζηπαναγιώτης), Μουστάκας, Μπέρμπερη, Φετάχου (75’ Χάνκο), Αλεξανδρόπουλος, Τσουλάκος, Χελάς.