Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2020 14:39

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΕΡΑΝΗ 1-1: Είχαν από ένα ημίχρονο (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Κάμπου, εκεί όπου η Α.Ε. Αβίας και η Εράνη αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με την Εράνη να είναι αυτή που έπαιξε καλύτερο στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Παπαθεοδώρου, ενώ είχε και ευκαιρίες για να πάρει σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη, αλλά δεν τις αξιοποίησε.

Στο β’ ημίχρονο η ομάδα του Κάμπου ανέβασε την απόδοση παρουσίασε καλή εικόνα και εκτός από το γκολ της ισοφάρισης είχε 3 δοκάρια (τα 2 στην ίδια φάση) και άλλες ευκαιρίες για να φτάσει ακόμη και στη νίκη, όμως κατόρθωσε να βρει δίχτυα για δεύτερη φορά.

Το τελικό 1-1 σίγουρα ικανοποιεί τους γηπεδούχους, που στόχο έχουν την παραμονή και απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο κατάφεραν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για την Εράνη, σίγουρα το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, αφού έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και οποιαδήποτε απώλεια πόντων δεν βοηθάει στην επίτευξη του στόχου της.

Φάσεις - γκολ

Στο 11’ ο Παπαθεοδώρου με σουτ έξω από την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τη Φιλιατρινή ομάδα. Στο 28’ και στο 37’ οι Μπεγκλεκτσής και Α. Χρονόπουλος με ισάριθμα σουτ επιχείρησαν να βάλουν γκολ, όμως η μπάλα και στις δύο φάσεις πέρασε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 50’ ο Κ. Κορμπής βγήκε τετ-α-τετ σούταρε και απέκρουσε σωτήρια ο Κουμπαρούλης. Στο 59’ και πάλι ο Κ. Κορμπής φάτσα με τον πορτιέρο της Εράνης και από το ύψος του πέναλτι σούταρε, όμως πρόλαβε αμυντικός και έδιωξε πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα.

Στο 65’ ο Δ. Τσουλάκος με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στη συμβολή της αριστερής δοκού του Κουμπαρούλη. Στο 70’ από φάουλ του Δ. Κορμπή, ο Πολυμενέας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κ. Κορμπής που έγινε αποδέκτης της μπάλας με σουτ την έστειλε στο κάθετο δοκάρι. Στο 72’ ο Παπαθεοδώρου μετά από πάσα του Πέππα ο Παπαθεοδώορυ βγήκε τετ-α-τετ με τον Χριστόπουλο έκανε το πλασέ, όμως ο νεαρός τερματοφύλακας της Α.Ε. Αβίας απέκρουσε σωτήρια. Στο 76’ φάουλ του Δ. Τσουλάκου απέκρουσε ο Κουμπαρούλης και στην επαναφορά ο Κώστας Κορμπής με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 1-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τσουλάκος, που είχε βοηθούς διαιτητές τους Αράπη και Π. Νικολόπουλο.

ΑΕ ΑΒΙΑΣ: Χριστόπουλος, Αποστολίδης, Γεωργίκος, Λυκουρέζος (51’ Πολυμενέας), Παπανικολόπουλος, Γ. Καρδάσης, Κ. Κορμπής, Ε. Τσουλάκος, Δ. Τσουλάκος (90’ Αλντέσκου), Δ. Κορμπής, Καλογερόπουλος (51’ Γεωργουλέας).

ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Γεωργιόπουλος, Νικολακόπουλος, Ανδρώνης, Γκότσης, Κώτσος, Παπαθεοδώρου, Πέππας, Μπεγλεκτσής, Α. Χρονόπουλος, Βλαχόπουλος (67’ Χαραλαμπόπουλος).