Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2020 15:14

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-3: Διπλό με ανατροπή και σούπερ Σωτηρόπουλο! (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-3: Διπλό με ανατροπή και σούπερ Σωτηρόπουλο! (φωτό)

Εχοντας σε μεγάλη μέρα τον Σταύρο Σωτηρόπουλο και κάνοντας την ανατροπή στο σκορ, ο Τέλλος Αγρας πήρε το διπλό (1-3) χθες στο Πεταλίδι επί του τοπικού Απόλλωνα και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Η ομάδα των Γαργαλιάνων, που είχε την συμπαράσταση πάνω από 50 φίλων της, ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια έφτασε στο τρίποντο, απέναντι σε ένα Πεταλίδι που έδειξε τρανταχτές αδυναμίες και χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση αν θέλει να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν με προηγηθούν νωρίς με ένα γκολ για χάι λάιτ του Γουδέλη, ενώ μετά από δύο λεπτά είχαν και δοκάρι σε χτύπημα φάουλ του Σώκαλη! Οι “ερυθρόλευκοι” απάντησαν άμεσα με τον Σωτηρόπουλο και με σκορ 1-1 έληξε το ημίχρονο.

Στο δεύτερο η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα ήταν πιο ψύχραιμη και παίζοντας έξυπνα έφτασε σε άλλα δύο γκολ με τους Σωτηρόπουλο και Μπολούν.

Για να έρθει το πολύτιμο διπλό όμως χρειάστηκε και η συνδρομή του γκολκίπερ Λαμπίρη, που έπιασε το πέναλτι του Θεριού στο 79’!

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Αγρα στο 5’ με το χτύπημα φάουλ του Μπολούν να βγάζει δύσκολα σε κόρνερ ο Σπάλας.

Νέα καλή στιγμή για τους “ερυθρόλευκους” στο 9’ με τον Λακριντή με σεντράρει και τον Μπολούν να κερδίζει δύο απανωτές κεφαλιές, όμως ο Γ. Παναγόπουλος έβαλε σωτήρια το κεφάλι του και απομάκρυνε.

Το Πεταλίδι στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Αγρα σκόραρε...

Φοβερό γκολ με Γουδέλη και δοκάρι με Σώκαλη!

Ηταν το 15’ όταν ο Γουδέλης ελίχθηκε έξω από την περιοχή και με ένα φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί “Γ” παρά την προσπάθεια του Λαμπίρη, γράφοντας το 1-0.

Μετά από δύο λεπτά λίγο έλειψε η ομάδα του Παντελή Μάλαμα να φτάσει και σε δεύτερο γκολ, κάτι που θα άλλαξε άρδην την εικόνα του αγώνα... Στο 17’ λοιπόν ο Σώκαλης εκτέλεσε ένα μακρινό φάουλ, με την μπάλα να παίρνει ύψος και να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι!

Αμεση απάντηση με Σωτηρόπουλο

Στο αμέσως επόμενο λεπτό η ομάδα των Γαργαλιάνων έφτασε στην ισοφάριση, όταν ο Καυκής έβγαλε κάθετη μπαλιά προς τον Σωτηρόπουλο, οι αμυντικοί του Απόλλωνα αδράνησαν και ο 22χρονος επιθετικός με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1. Μέχρι το ημίχρονο δεν υπήρξαν άλλες συγκινήσεις με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου, με πολλές εναέριες μονομαχίες.

 

Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι μπήκαν με μεγαλύτερη όρεξη για ένα δεκάλεπτο, δίχως όμως να βγάζουν φάσεις.

Με κεφαλιά ο Σωτηρόπουλος το 1-2 στο 57'

Στο 57’ οι “ερυθρόλευκοι” έφεραν τούμπα το ματς όταν ύστερα από κόρνερ του Μπολούν, ο Σωτηρόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία για το 1-2.

Οι γηπεδούχοι δύο λεπτά αργότερα έχασαν καλή ευκαιρία όταν ο Χαρλέπας έκανε ωραία ενέργεια από αριστερά και έβγαλε τη σέντρα, με τους αμυντικούς να απομακρύνουν και την μπάλα να φτάνει στον Θεριό που σούταρε, με τον Λαμπίρη να διώχνει σε κόρνερ.

Ο Μπολούν το 1-3 

Στο 68’ ο Μπολούν με ένα μακρινό σουτ “κρέμασε” τον Σπάλα, κάνοντας το 1-3 και δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο Αγρας έδωσε χώρο στο Πεταλίδι που πίεσε για να πετύχει ένα γκολ και να ξαναμπεί στο ματς...

Επισε πέναλτι ο Λαμπίρης

Την μεγάλη αυτή ευκαιρία την έχασε στο 79’ όταν ο Λάζαρης ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Κ. Πανταζόπουλο... Το πέναλτι εκτέλεσε ο Θεριός, όμως ο Λαμπίρης απέκρουσε κρατώντας το 1-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Καλύτερος των νικητών το... θωρηκτό Σταύρος Σωτηρόπουλος που σκόραρε δις, εξαιρετικοί οι πιτσιρικάδες Τάσος Καραχούντρης και Βασίλης Καυκής, ενώ πολλή δουλειά έκαναν και οι Μπολούν, Ηλιόπουλος.

Από το Πεταλίδι διακρίθηκαν οι Κ.Παναγόπουλος και Γουδέλης.

Καλή ήταν η διαιτησία του Καυκά και των βοηθών του, του Τσοπανάκη και της Τσουκάλη.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Σπάλας, Φαράντος, Αθανασόπουλος, Ι. Παναγόπουλος (55’ Θεριός), Κ. Πανταζόπουλος, Φωτόπουλος, Σώκαλης (55’ Χαρλέπας), Πανταζής, Γ. Παναγόπουλος, Μαραβέλας, Γουδέλης (82’ Κοστόβ).

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Καραχούντρης, Αλεξανδρόπουλος (65’ Τάρλεφ), Γεωργόπουλος, Αλεβίζος, Λάζαρης (82’ Γαλάνης), Ηλιόπουλος, Μπολούν, Καυκής (65’ Τηλεμάχου), Λακριντής, Σωτηρόπουλος (85’ Ταγκαλάκης).