Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 15:45

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ 3-1: Νίκη και καλό ποδόσφαιρο

Γράφτηκε από τον

 

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Εθνικό στην Α’ τοπική. Κέρδισε, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πέτυχε τρία γκολ, εκ των οποίων το ένα εξαιρετικής ομορφιάς.

Αντίθετα ο αντίπαλος του Παπαφλέσσας έκανε κακή πρεμιέρα. Οι νεοφώτιστοι μπορεί να ισοφάρισαν στην εκπνοή του α’ μέρους, αλλά δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό της αναμέτρησης και δίκαια έφυγαν ηττημένοι από το Μελιγαλά.

Ο Εθνικός άνοιξε το σκορ στο 17’ με πέναλτι του Καρατζούλια, που κέρδισε ο Σαραντοπουλος,. Ο Σαραντόπουλος μαζί με τους Δαλκαφούκη και Κανελλόπουλο βρέθηκαν στο πρώτο ημίχρονο σε θέση για γκολ, αλλά δεν βρήκαν στόχο. Ετσι στο 45’ ο Μπάρκας με σουτ έξω από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1.

Ο,τι δεν έκαναν οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο, το πέτυχαν στα πρώτα 18λεπτά του δευτέρου μέρους και “καθάρισαν” το ματς.

Ο Σαραντόπουλος με σουτ έγραψε στο 51’ το 2-1 και στο 63’ ο Δαλκαφούκης πέρασε τρεις παίκτες και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο ‘Γ”. Εντυπωσιακή ενέργεια και υπέροχο γκολ.

Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Μπασιλάρη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Διακουμάκος, Θ. Ρουμελιώτης (68’ Ράτσεφ), Μακρής, Φέστας, Σαούτης, Σαραντόπουλος, Καρατζούλιας, Δαλκαφούκης (85’ Ζύλφο), Λάγιος, Κανελλόπουλος (80’ Ροβολής).

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Αλεξανδρόπουλος, Δημόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ρουσόπουλος, Αγγ. Τσέρτος, Γκεβόρι, Ν. Τσέρτος, Ντότσι (46’ Κανελλόπουλος), Αναστασόπουλος (70’ Τσοπελας), Μπάρκας, Μαρκόπουλος.