Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2020 16:15

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 3-2: Με χατ – τρικ Μουτζούρη, σ’ ένα παιχνίδι ανατροπών! (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 3-2: Με χατ – τρικ Μουτζούρη, σ’ ένα παιχνίδι ανατροπών! (φωτό)

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Κώστα Μουτζούρη ο Ακρίτας νίκησε χθες στην Κορώνη με 3-2 το Καλό Νερό και ξεκίνησε νικηφόρα το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 10ο λεπτό, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και στο 60’ γύρισαν το ματς.

Σε διάστημα δέκα λεπτών (75’ -85’) όμως, η Κορώνη έκανε τη δική της ανατροπή και το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι Κομπιλίρη τη βρήκε να πανηγυρίζει. Ο Μουτζούρης πριν ανοίξει το σκορ, είχε προειδοποιήσει με σουτ στο δοκάρι στο 3ο λεπτό. Στο 10’ βρήκε δίχτυα με πλασέ από πλάγια θέση.

Στο 25’σε σέντρα – σουτ του Δεμπεγιώτη, ο Σταθάς απέκρουσε, αλλά η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Σπυρόπουλος που καραδοκούσε, ισοφάρισε.

Ο Σπυρόπουλος σε αντεπίθεση (τρεις με έναν) λίγα λεπτά αργότερα, έκανε υπερέκταση για να προλάβει την μπάλα και αν σκοράρει, με συνέπεια να τραυματιστεί και να αντικατασταθεί στο 30’ από τον Μπεγέτη.

Στο 60’ ο Δασκαλάκης με φάουλ από το κέντρο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σταθά, δίνοντας προβάδισμα στο Καλό Νερό.

Η χαρά όμως δεν κράτησε για πολύ. Ο Μουτζούρης στο 75’ μπήκε μέσα στην περιοχή και με σουτ από πλάγια θέση έκανε το 2-2.

Στο 85’ ξανά ο Μουτζούρης με ατομική ενέργεια και εντυπωσιακή σουτ στο “Γ” έγραψε το τελικό 3-2.

Το ματς διαιτήτευσε ο Κομπιλίρης με βοηθούς τους Γεωργαντά και Βανικιώτη.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σταθάς, Μπίζος, Κουτσουμπός, Παναγιωτόπουλος, Ιμεράσι, Σταμάτης (70’ Κρητικάκης), Τσιμικλής, Τσάνι, Μάραντος (75’ Πέτσι), Μερκούρης, (90’ Τσουκάτος) Μουτζούρης.

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Παλικέσι, Μούζης (85’ Σταματoπουλος), Μιχαλακοπουλος, Αριδάς Αντ. Κωνσταντόπουλος, Ντιοπ, Κορμπής, Κυριακούλης (70’ Κουρούβανης), Δασκαλάκης, Σπυρόπουλος (30 λ.τρ. Μπεγέτης). Δεμπεγιώτης.

ΦΩΤΟ: Χρυσοβαλάντη Λευτάκη