Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2020 17:25

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 2-0: “Καθάρισε” και πάλι ο Μπαρσελό! (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με τον έμπειρο επιθετικό Μάριο Μπαρσελό να σκοράρει δύο φορές, η Ομόνοια κέρδισε χθες το απόγευμα στο “Γ. Λουκαρέας” τον Ολυμπιακό Ανάληψης 2-0 και ξεκίνησε ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Ο 42χρονος ποδοσφαιριστής, είχε πετύχει και το μοναδικό γκολ στο προηγούμενο παιχνίδι, των δύο ομάδων για το κύπελλο Μεσσηνίας, την περασμένη Κυριακή στη Μεσσήνη και έδωσε την πρόκριση στους Καλαματιανούς. Και αυτή την φορά, όπως και πριν μία εβδομάδα, μπήκε ως αλλαγή στο β’ ημίχρονο και βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές.
Σε ότι αφορά το χθεσινό ματς η Ομόνοια ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της και με πρωταγωνιστή τον Ουρουγουανό επιθετικό πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Εδειξε πιο έτοιμη από τον αντίπαλο της και με λίγη τύχη στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ. Οσο για τον Ολυμπιακό, έκανε πολύ κακό πρώτο ημίχρονο και η μοναδική φάση που είχε ήταν στο 44’ με τον Κοντομανωλόπουλο, αλλά η προσπάθεια του δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη. Στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκε βελτιωμένος και δημιούργησε φάσεις στην εστία του Τσούλου, όμως δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Τα γκολ

Στο 75’ ο Κοστρίβας πήρε την μπάλα σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου μπήκε στην περιοχή και τη γύρισε στο πέναλτι, εκεί ο Τζανετάκος που ήταν με πλάτη προς την εστία την πρόλαβε γύρισε και σούταρε για να αποκρούσει ο Κατσίποδας με το ένα χέρι η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε κόρνερ.

Το εκτέλεσε ο Κωστόπουλος στέλνοντας την μπάλα στο α’ δοκάρι και ο Μπαρσελό με κοντινή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-0. Στο 86’ ο Κωστόπουλος συνδυάστηκε με τον Μπαρσελό μέσα στην περιοχή, ο πρώτος του γύρισε την μπάλα και ο δεύτερος, που δίστασε αρχικά για το που θα σουτάρει, με συρτό σουτ στη δεξιά γωνία της εστίας του Κατσίποδα πέτυχε το 2-0.
Καλές ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Μπάλας (10’ σουτ), Κωστόπουλος (33’ διαγώνιο σουτ στο κάθετο δοκάρι, 70’ διαγώνιο συρτό σουτ), Δρογγίτης (33’ διαγώνιο σουτ), Κοντομανωλόπουλος (44’ κεφαλιά), Μπαρσελό (48’ φάουλ), Σταματόπουλος (53’ σουτ), Χαρμπίλας (63’ διαγώνιο σουτ, 92’ σουτ στο κάθετο δοκάρι) και Τζανετάκος (93’ διαγώνιο σουτ).


Στο 67’ ο Στραβάκος με το σώμα έβγαλε εκτός πορείας τον Δημητρίου, ο οποίος έπεσε στο έδαφος και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από τον πάγκο φώναζαν στον διαιτητή Ψηλοπαναγιώτη για πέναλτι.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς διαιτητές τους Βαμβακά και Αντωνόπουλο.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Τσούλος, Κοστρίβας (88’ Ντουράι), Σταυρόπουλος (66’ λ.τρ Τζανετάκος), Στραβάκος, Διονυσόπουλος (84’ Παναγιωτόπουλος), Καράμπελας, Κωστόπουλος (88’ Γιαννέλης), Αβράμης (46’ Μπαρσελό), Δρογγίτης, Μπάλας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Δημητρίου, Καλογερόπουλος (80’ Νικουλάε), Δημητρακόπουλος, Μωραγιάννης, Κρεμμύδας, Ξυδιάς, Τσώνης, Κοντομανωλόπουλος (88’ Βλαχάκης), Θεοδοσόπουλος (56’ Χαρμπίλας), Σταματόπουλος (80’ Γιαννόπουλος).