Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 10:52

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με 20 ομάδες η νέα Football League

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με 20 ομάδες η νέα Football League

Με 20 ομάδες θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα της Football League, καθώς δεν δήλωσαν συμμετοχή ο Πλατανιάς και η Κέρκυρα, που πέρυσι ήταν στη Super League 2 και είναι άγνωστο σε ποια κατηγορία θα παίξουν.

Αντίθετα η “Μαύρη Θύελλα” όπως και οι υπόλοιπες ομάδες κατέθεσαν χθες (τελευταία μέρα για δηλώσεις συμμετοχής) το παράβολο, παρότι είχαν ανακοινώσει ότι δεν θα κατέβουν στη FL αν δεν προχωρήσει η αναδιάρθρωση. Αυτές είναι οι: Απόλλων Πόντου, Νίκη Βόλου, ΟΦ Ιεράπετρας, Καβάλα, Βέροια, Ολυμπιακός Βόλου, Αιγάλεω, Θεσπρωτός, Ασπρόπυργος, Ιάλυσος, Καλαμάτα, ΠΟ Τρίγλιας, Ρόδος, Πιερικός, Πανσερραϊκός, ΑΕΠ Κοζάνης, Επισκοπή, Αστέρας Βλαχιώτη, Καλλιθέα και Αλμωπός Αριδαίας.

Ολες ζητούν να διεξαχθεί το πρωτάθλημα με 2 ομίλους προκειμένου να μειωθούν τα έξοδα των ΠΑΕ. Κάτι που όπως όλα δείχνουν θα συμβεί και πλέον μένει να ανακοινωθεί η ημερομηνία της κλήρωσης, της έναρξης του πρωταθλήματος, αλλά και ο τρόπος διεξαγωγής (τι θα ισχύσει για άνοδο και παραμονή).

Κόπηκαν τρεις παίκτες

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Καλαμάτα ανακοίνωσε χθες ότι αποχωρούν οι Εουσίλιο, Μουχούτ και Σίλβα. Οι τρεις παίκτες δεν έπεισαν το Νίκο Αναστόπουλο με την παρουσία τους στις προπονήσεις και στο πρόσφατο φιλικό με τον Αστέρα Βλαχιώτη. Σύντομα όμως αναμένονται νέες αφίξεις παικτών στη “Μαύρη Θύελλα”.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα με διπλή προπόνηση, όπως και την Πέμπτη, ενώ το Σάββατο η αποστολή μετά το πέρας της πρωινής προπόνησης θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου την Κυριακή η Καλαμάτα θα δώσει φιλικό με τη Ρόδο (5.30 μ.μ.) στα Γλυκά Νερά.